Streekproducten winactie

29 oktober 2018

Kracht Internet Marketing houdt een streekproducten winactie. De streekproducten die u kunt winnen zijn afkomstig uit het mooie Reestdal. Gelegen nabij de vestiging van Kracht Internet Marketing.

Waarom deze (locale) streekproducten winactie?

Deze (locale) streekproducten winactie is een knipoog naar locale SEO. Een zeer effectieve zoekmachine optimalisatie methode. In eerste instantie richt ik de zoekmachine optimalisatie van een website op de regio en van daaruit wordt de optimalisatie steeds breder ingezet. Immers is de locale gunfactor hoger dan de landelijke. Een Facebookpagina zal eerder worden geliked door een bekende, dan door een onbekend persoon.

Hoe kunt u deze streekproducten winnen?

Door de actie via Facebook te delen en de Facebook pagina van Kracht Internet Marketing te liken kunt u deze streekproducten winnen. Let op: alleen het bericht delen en liken is dus niet voldoende. Elke maand zal er een streekproducten pakket worden verloot onder alle fans die de Facebookpagina van Kracht Internet Marketing een like hebben gegeven. Het is dus mogelijk om het pakket vaker te winnen. Er wordt geen onderscheid gemaakt tussen bedrijf of particulier. Iedereen maakt dus even veel kans.

Welke voordelen zijn er nog meer?

Door de Facebookpagina te liken wordt u regelmatig op de hoogte gehouden van zoekmachine optimalisatie methoden. Door gebruik te maken van deze tips kunt u bijvoorbeeld uw website verbeteren. Maar ook de vindbaarheid ervan verbeteren. Dus heeft u een eigen bedrijf of bent u werkzaam in een bedrijf en kunt u deze tips goed gebruiken? Like Kracht Internet Marketing.

Terug naar overzicht