Webdesign Overijssel – Laat uw WordPress website maken vanaf €960,00

U heeft gezocht op Webdesign Overijssel. U heeft ons gevonden. Dit is het gevolg van een goede optimalisatie van deze website pagina. Wilt u beter gevonden worden? En wilt u een nieuwe website laten maken? Dan is Kracht Internet Marketing wellicht de juiste partij voor u. Dit bedrijf is gevestigd in Overijssel. Een bedrijf bij u in de buurt.

Een website helpt u met het behalen van uw doelstellingen. Maar toch blijkt in veel gevallen dat er niet of nauwelijks aanvragen binnenkomen via de website. Kracht Internet Marketing geeft hierin persoonlijke ondersteuning, zodat uw website beter gevonden wordt.

Eerst wordt er kritisch gekeken naar de website in combinatie met uw gewenste doelstellingen. Voor de bezoeker zal meteen duidelijk moeten zijn wat u van uw potentiële klant verwacht. Bovendien moeten website pagina’s precies aansluiten op het zoekgedrag. Dit is beter voor de vindbaarheid, maar ook bepaalt dit het surfgedrag op uw website. Het zou zonde zijn als uw bezoeker kwijtraakt.

Wilt u een website laten maken?
Bel voor een prijsopgave:

085-0640425

Kracht Internet Marketing maakt WordPress websites. Geheel naar wens van de klant worden deze websites opgeleverd van ontwerp tot en met een optimaal functionerende website. Het maakt niet uit hoeveel webpagina’s u wenst. De websites die gemaakt worden kunnen tot ontelbaar hoeveel pagina’s uitgebreid worden.

Maar in de basis ga ik uit van een aantal verschillende layouts. Dit betreft een homepagina, een basis tekstpagina en een contactpagina. Overige functionaliteiten kunnen hieraan worden toegevoegd. Uw wensen moeten worden vertaalt in een maatwerk website. Dit bepaalt uiteindelijk de prijs voor een website.

Wat kost het laten maken van een website?

Zoals voorheen besproken kan een exacte prijs pas worden bepaald zodra duidelijk is welke wensen u heeft. Wat voor u eenvoudig lijkt, kan technisch wel veel meer werk zijn. Ik stem daarom het liefst vooraf uw wensen met u af, zodat er een passende prijs kan worden afgegeven.

Uitgaande van een basis website met de verschillende layouts, zoals besproken, kunnen websites al gemaakt worden vanaf €960,00. Wat inhoudt dat het ontwerp en bouwen van de website totaal ongeveer 16 uur in beslag neemt.

Webdesign Overijssel

Is uw bedrijf gevestigd in Overijssel? En zoekt u naar een webdesignbureau in de buurt? Ik kom graag bij u langs om u van een persoonlijk advies te voorzien. Webdesign Overijssel bij u in de buurt.

Vrijblijvend marketing gesprek?

Neem dan contact op met Henk Haandrikman.

Neem contact op