WordPress Webdesign al vanaf €1680,-

Bedankt voor uw bezoek aan deze website. Hier bent u aan het juiste adres voor een op maat gemaakte Wordpress Webdesign. Wij maken Wordpress websites die aansluiten op de wensen van de klant. Geen bestaande templates, maar maatwerk websites waarbij het Wordpress CMS als basis wordt gebruikt. Kracht Internet Marketing adviseert, ontwerpt en ontwikkelt conversie gerichte Wordpress websites.

Een WordPress website binnen 3 weken geleverd

Kracht Internet Marketing onderscheidt zich door de korte levertijd. Wilt u in korte tijd een WordPress website, dan bent u hier dus aan het juiste adres. Door te kiezen voor Kracht Internet Marketing, haalt u een webdesign bureau in huis die met u meedenkt. Bovendien krijgt u persoonlijke ondersteuning en wordt u geïnspireerd. Kracht Internet Marketing heeft hierdoor inmiddels een krachtige naam opgebouwd in de regio.

Wordpress website voor Fotografie JZ

Google Review ***** Na een SEO consult kwam ik erachter dat Henk verstand heeft hoe een website moet werken en zichtbaar wordt in zoekmachines. Door de betrokkenheid en technische kennis van websites de opdracht gegeven om een nieuwe website te realiseren die klaar is voor de toekomst.
Zelfs na een korte tijd goed zichtbaar in google. – Jasper van der Zwan – Fotografie JZ

Jordinio Van de peppel
Jordinio Van de peppel
02/06/2021
Professioneel bedrijf met veel kennis van opmaak en inrichting websites. Korte lijnen geen lange wachtrijen bij vragen. Je wordt altijd op een kordate manier te woord gestaan.
Erik Smelt
Erik Smelt
29/09/2020
Kracht Internet Marketing heeft voor ons een overzichtelijke webshop ontworpen waar we heel trots op zijn! Ook heeft Henk meegedacht over de naam van de website. Bent u op zoek naar een internet marketing bedrijf?Dan raden wij u van harte aan om eens contact op te nemen met Kracht Internet Marketing
Clean Dustry
Clean Dustry
20/08/2020
Joury Vliek
Joury Vliek
18/03/2020
Zeer prettige partij om mee samen te werken. Henk komt zijn woorden na! Blij mee!!!
Martin Eggengoor
Martin Eggengoor
04/03/2020
Kracht Internet Marketing heeft onderhoud, bouw en hosting van de website Coaching Lemelerberg overgenomen van de vorige provider. Wat een verschil! Ik ben super blij met Henk. Hij is kordaat en snel. Wat hij zegt maakt hij waar. Prettige duidelijke communicatie. Absolute aanrader!
Jean-Léon Klostermann
Jean-Léon Klostermann
21/02/2020
Goede en snelle service! Het contact met Henk is goed en laagdrempelig.
Chantal Plas - Doldersum
Chantal Plas - Doldersum
17/12/2019
Eén van de grootste vragen van ondernemers is: 'hoe val ik online op in die enorme massa van internetpagina's'? Jouw site online zichtbaar maken, zorgen dat jij opvalt tussen al die anderen zodat de klant jou vindt i.p.v. jouw concurrent, dat is de aantoonbare specialiteit van Kracht Internet Marketing. Henk krijgt het voor elkaar. Kwaliteit, integriteit, snelheid, no nonsense!
Ton Soons
Ton Soons
17/12/2019
Henk heeft verstand van zaken en wat hij beloofd komt hij ook na. Ik kan Kracht Internet Marketing zeer aanbevelen!!
Dutch Camperfun
Dutch Camperfun
16/12/2019
Erg goede ondersteuning gehad tijdens onze eindejaarscampagne. Laagdrempelige en heldere uitleg, nogmaals dank!
Gerwin Lennips
Gerwin Lennips
16/12/2019

WordPress webdesign

Kracht Internet Marketing is specialist in WordPress webdesign. Wij luisteren goed naar uw wensen. Met als gevolg dat u een ontwerp te zien krijgt waar u van te voren op gehoopt had. Omdat wij onze expertise in de zogenaamde gebruikers interfase en gebruikers ervaring gebruiken, wordt er eerst gekeken hoe we de gewenste doelstellingen kunnen behalen met een website. Vandaar dat call-to-actions, formulieren, en dergelijke zeker niet mogen ontbreken.

Uiteindelijk wordt na de goedkeuring van het ontwerp, het ontwerp technisch uitgewerkt in een gebruiksvriendelijke WordPress website.

Laat een WordPress website maken – 085-0640425

wordpress webdesign

WordPress website is gebruiksvriendelijk

WordPress is een eenvoudig en gebruiksvriendelijk CMS beheersysteem. Met uw wensen als vertrekpunt bouwt Kracht Internet Marketing een website die gericht is op conversie. Heeft u een of meer doelen die u graag wenst te behalen? Dan is dat prima te realiseren. Als de website duidelijk en eenvoudig van opzet is en bovendien snel laadt, dan is het voor de bezoeker ook gemakkelijk om de informatie snel tot zich te nemen. Met de wereldwijd bekende plugin ‘SEO door Yoast’ zorgt u ervoor op welke zoektermen de betreffende pagina gevonden moet worden. Maar ook hoe deze in de zoekmachines vermeld moet gaan worden in de zoekmachine. Zo draagt u zelf bij aan de zoekmachine optimalisatie van uw website.

Wordpress webdesign

Omdat uw wensen zo concreet mogelijk worden uitgevoerd in een overzichtelijke Responsive WordPress website. Krijgt u een op maat gemaakte website die op elk apparaat goed te gebruiken is. Steeds meer internet bezoekers maken namelijk gebruik van mobiele apparaten om websites te bekijken. Om te voorkomen dat bezoekers de website snel weer verlaten, wordt vooraf goed nagedacht over hoe de website er op mobiele telefoons, tablets en PC’s uit moet komen te zien. Om uw doelen te kunnen bereiken, zal uw website hierop worden ingericht.

wordpress webdesign

Waarom een WordPress webdesign?

Wij krijgen wel eens de vraag waarom wij gekozen hebben voor WordPress. Ten eerste omdat wij gespecialiseerd zijn en ten tweede vinden wij het een gebruiksvriendelijk beheersysteem wat door de gebruiker ook zo ervaren wordt. WordPress is bovendien eenvoudig uit te breiden met diverse functionaliteiten. In veel gevallen zijn functionaliteiten reeds gemaakt en hoeft dan alleen nog gestyled te worden. Plan eens een afspraak, dan bespreken we samen de mogelijkheden.

Type website

Aangezien er aan elke wens kan worden voldaan is voor mij niets te gek. Wilt u bijvoorbeeld een webshop, een uitgebreide website met diverse functionaliteiten of een WordPress website met iets minder functies om uw bedrijf en of diensten aan te kunnen bieden? Kom dan eens een bakkie doen, dan kunnen we overleggen of wij iets voor u kunnen en mogen betekenen. Wij gaan graag de uitdaging aan.

 

Bekijk hier de referenties

Webhosting van uw WordPress website

Voor €35,00 per maand heeft u webhosting inclusief alle webservices die daarbij horen.

U moet hierbij denken aan:

 • Domeinnaamregistratie
 • E-mailservices
 • Webhosting
 • SSL certificaat
 • Backup van uw WordPress website
 • WordPress updates
 • Ondersteuning in het gebruik van WordPress.

U bent niet verplicht het volledige webhostingpakket af te nemen. U kunt dus ook gebruik blijven maken van uw huidige hosting provider. Veiligheid staat bij mij hoog in het vaandel. Dus WordPress websites worden alleen gemaakt in combinatie met de veiligheidsupdates. Hiervoor rekenen wij een maandbedrag van €16,25.

WordPress website leasen?

Wij hebben een product ontwikkeld waarbij wij standaard WordPress oplossingen bieden, zoals

 • WordPress Standaard module à €40,00 per maand
 • WordPress Offerte module à €50,00 per maand
 • WordPress Webshop module à €60,00 per maand

Voor elke module bieden we de mogelijkheid om uit twee WordPress templates te kiezen. Elke template is een volwaardige WordPress website die door ons geheel in de huisstijl wordt opgeleverd. Als u voor deze oplossing kiest, dan betaalt u maandelijks voor de website. Maar na twee jaar is de website uw eigendom en betaalt u dan maandelijks alleen nog maar voor de domeinnaam, webhosting en technische website backup en updates.

Meer hierover weten? Gaat u dan naar: wordpresswebdesignbureau.nl

Onze kracht

 • Uw wensen op maat vertaald
 • 100% tevredenheid garantie
 • Eerlijk en goed advies
 • Persoonlijke ondersteuning
 • Gemiddelde doorlooptijd van 2 tot 3 weken per website (geldt overigens niet voor een webshop)

Overige internet marketing activiteiten

Vraag een offerte aan

  Uw persoonsgegevens gebruiken wij alleen om contact met u op te nemen. Lees onze privacy statement voor meer informatie.

  Vrijblijvend marketing gesprek?

  Neem dan contact op met Henk Haandrikman.

  Neem contact op