WordPress Webdesign al vanaf €1200,-

Bedankt voor uw bezoek aan deze website. Hier bent u aan het juiste adres voor een op maat gemaakte Wordpress Webdesign. Hier worden namelijk Wordpress websites gemaakt die aansluiten op de persoonlijke wensen van de klant. Geen bestaande templates, maar maatwerk websites waarbij het Wordpress CMS als basis wordt gebruikt. Kracht Internet Marketing adviseert, ontwerpt en ontwikkelt conversie gerichte Wordpress websites.

Een WordPress website binnen 3 weken geleverd

Kracht Internet Marketing onderscheidt zich door de korte levertijd. Wilt u in korte tijd een WordPress website, dan bent u hier dus aan het juiste adres. Door te kiezen voor Kracht Internet Marketing, haalt u een webdesign bureau in huis die met u meedenkt. Bovendien krijgt u persoonlijke ondersteuning en wordt u geïnspireerd. Kracht Internet Marketing heeft hierdoor inmiddels een krachtige naam opgebouwd in de regio.

Wordpress website voor Fotografie JZ

Google Review ***** Na een SEO consult kwam ik erachter dat Henk verstand heeft hoe een website moet werken en zichtbaar wordt in zoekmachines. Door de betrokkenheid en technische kennis van websites de opdracht gegeven om een nieuwe website te realiseren die klaar is voor de toekomst.
Zelfs na een korte tijd goed zichtbaar in google. – Jasper van der Zwan – Fotografie JZ

WordPress webdesign

Kracht Internet Marketing is specialist in WordPress webdesign. Eén van de sterke punten is het luisteren naar de klant. Met als gevolg dat de klant een ontwerp onder ogen krijgt waar men van te voren op gehoopt had. Omdat ik mijn expertise in de zogenaamde gebruikers interfase en gebruikers ervaring gebruik, wordt er eerst gekeken hoe we de gewenste doelstellingen kunnen behalen met een website. Vandaar dat call-to-actions, formulieren, en dergelijke zeker niet mogen ontbreken.

Uiteindelijk wordt na de goedkeuring van het ontwerp, het ontwerp technisch uitgewerkt in een gebruiksvriendelijke WordPress website.

Laat een WordPress website maken – 085-0640425

wordpress webdesign

WordPress website is gebruiksvriendelijk

WordPress is een eenvoudig en gebruiksvriendelijk CMS beheersysteem. Met uw wensen als vertrekpunt bouwt Kracht Internet Marketing een website die gericht is op conversie. Heeft u een of meer doelen die u graag wenst te behalen? Dan is dat prima te realiseren. Als de website duidelijk en eenvoudig van opzet is en bovendien snel laadt, dan is het voor de bezoeker ook gemakkelijk om de informatie snel tot zich te nemen. Met de wereldwijd bekende plugin ‘SEO door Yoast’ zorgt u ervoor op welke zoektermen de betreffende pagina gevonden moet worden. Maar ook hoe deze in de zoekmachines vermeld moet gaan worden in de zoekmachine. Zo draagt u zelf bij aan de zoekmachine optimalisatie van uw website.

Wordpress webdesign

Omdat uw wensen zo concreet mogelijk worden uitgevoerd in een overzichtelijke Responsive WordPress website. Krijgt u een op maat gemaakte website die op elk apparaat goed te gebruiken is. Steeds meer internet bezoekers maken namelijk gebruik van mobiele apparaten om websites te bekijken. Om te voorkomen dat bezoekers de website snel weer verlaten, wordt vooraf goed nagedacht over hoe de website er op mobiele telefoons, tablets en PC’s uit moet komen te zien. Om uw doelen te kunnen bereiken, zal uw website hierop worden ingericht.

wordpress webdesign

Waarom een WordPress webdesign?

Ik krijg wel eens de vraag waarom ik gekozen heb voor WordPress. Ten eerste omdat ik hierop gespecialiseerd ben en ten tweede vind ik het een gebruiksvriendelijk beheersysteem wat door de gebruiker ook zo ervaren wordt. WordPress is bovendien eenvoudig uit te breiden met diverse functionaliteiten. In veel gevallen zijn functionaliteiten reeds gemaakt en hoeft dan alleen nog gestyled te worden. Plan eens een afspraak, dan bespreken we samen de mogelijkheden.

Type website

Aangezien er aan elke wens kan worden voldaan is voor mij niets te gek. Wilt u bijvoorbeeld een webshop, een uitgebreide website met diverse functionaliteiten of een WordPress website met iets minder functies om uw bedrijf en of diensten aan te kunnen bieden? Kom dan eens een bakkie doen, dan kunnen we overleggen of ik iets voor u kan en mag betekenen. Ik ga graag de uitdaging aan.

 

Bekijk hier de referenties

Webhosting van uw WordPress website

Voor €35,00 per maand heeft u webhosting inclusief alle webservices die daarbij horen.

U moet hierbij denken aan:

 • Domeinnaamregistratie
 • E-mailservices
 • Webhosting
 • SSL certificaat
 • Backup van uw WordPress website
 • WordPress updates
 • Ondersteuning in het gebruik van WordPress.

U bent niet verplicht het volledige webhostingpakket af te nemen. U kunt dus ook gebruik blijven maken van uw huidige hosting provider. Veiligheid staat bij mij hoog in het vaandel. Dus WordPress websites worden alleen gemaakt in combinatie met de veiligheids updates. Hiervoor reken ik standaard een maandbedrag van €16,25 voor.

Mijn kracht

 • Uw wensen op maat vertaald
 • 100% tevredenheid garantie
 • Eerlijk en goed advies
 • Persoonlijke ondersteuning
 • Gemiddelde doorlooptijd van 2 tot 3 weken per website (geldt overigens niet voor een webshop)

Overige internet marketing activiteiten

Vraag een offerte aan

  Uw persoonsgegevens gebruiken wij alleen om contact met u op te nemen. Lees onze privacy statement voor meer informatie.

  Vrijblijvend marketing gesprek?

  Neem dan contact op met Henk Haandrikman.

  Neem contact op