Zoekmachine optimalisatie

Kracht Internet Marketing biedt een lokale SEO-zoekstrategie aan die speciaal op uw locatie is afgestemd. Dit zorgt ervoor dat uw bedrijf onder de aandacht wordt gebracht bij de meest relevante klanten. Ik gebruik marketingstrategieën waarmee u een sterker klanten bestand kunt opbouwen waarmee uw bedrijf organisch kan groeien.

Zoekmachine optimalisatie van belang

Zodra u een website heeft is het van belang om uw website te optimaliseren voor zoekmachines (Zoekmachine Optimalisatie). Dit wordt ook wel Search Engine Optimization (SEO) genoemd. In veel gevallen laat men een website maken en wordt er achteraf te weinig mee gedaan. Een website hebben is belangrijk, maar er iets mee doen is nog veel belangrijker. U koopt immers toch ook geen auto om deze vervolgens voor ruime tijd in een garage te stallen?

Webpagina’s die geïndexeerd zijn door Google -dus opgenomen zijn in de Google Zoekmachine- veranderen regelmatig van ranking (positie) in de zoekmachine. Dat is mede te danken aan de concurrentie. De concurrent probeert net als u ook hoger te scoren in de zoekmachine. Deze bedrijven blijven hun website pagina’s optimaliseren. Het is dus de kunst de concurrentie voor te blijven. U kunt dit zelf gaan doen, maar het kan ook via een professioneel internet marketing bureau.

zoekmachine optimalisatie

Zoekmachine optimalisatie kost veel tijd

Het kost doorgaans veel tijd om uw website up-to-date te houden. Voordat u aan website pagina’s begint, is het verstandig om eerst goed na te denken over het plaatsen van de juiste artikelen. Immers wilt u toch alleen maar artikelen plaatsen die voldoende interessant zijn om te lezen? Het is verstandig om iedere website pagina te gaan focussen op unieke focus zoektermen.

Kopiëren van webteksten van andere websites is geen optie. Google heeft namelijk een ‘hekel’ aan zogenaamde gedupliceerde content. Zolang de tekst uniek is is het interessant voor Google om de mate van belangrijkheid te bepalen. En er bovendien een bepaalde score aan te hangen. Tevens zitten er een aantal restricties aan vast die de ranking kunnen beïnvloeden.

Omdat ik de door Google vereiste restricties toepas op de website pagina’s, zorg ik ervoor dat de website pagina’s optimaal vindbaar worden in Google. Door consequent de website te voorzien van unieke pagina’s zal het aantal bezoekers stijgen en krijgt u door de website te blijven analyseren beter inzicht in de wensen van uw bezoekers.

zoekmachine optimalisatie

Zoekmachine optimalisatie en Analyse

Kracht Internet Marketing analyseert op basis van statistische gegevens om uw website te kunnen verbeteren. Wie bezoekt uw website? Waar wordt op gezocht? Welke pagina’s worden bezocht? Welke pagina’s zorgen voor een te hoge bounce percentage? Zomaar een aantal gegevens die uit de statistieken te halen zijn. Wilt u hier meer over weten? Neem u dan contact met mij op: 085-0640425

Lokale SEO

Ik doe mijn uiterste best om een ​​hogere positie in de lokale zoekresultaten te bereiken door regelmatig de verkeersbronnen te controleren en de informatie voortdurend opnieuw te evalueren op nauwkeurigheid. Bovendien maak ik profielen aan op populaire web- en sociale mediaplatforms die nuttige informatie bieden om doelgroepen te bereiken.

Linkbuilding belangrijk voor zoekmachine optimalisatie

Eén van de factoren die de ranking bepalen van uw website pagina’s is linkbuilding. Het verkrijgen van zogenaamde backlinks geeft de mate van belangrijkheid aan van uw pagina’s. Als betrouwbare websites uw website pagina’s vermelden, dan beïnvloed de ranking positief. Des te meer backlinks, des te beter dat is voor de vindbaarheid. Kracht Internet Marketing heeft de tools in huis om uw website bij diverse betrouwbare websites aan te melden. U website wordt dan binnen 30 dagen toegevoegd aan 40 top websites. Hiervoor is een basispakket voor u samengesteld.

Vraag naar de mogelijkheden

Zoekmachine optimalisatie zelf doen?

Geeft u de voorkeur aan om de zoekmachine optimalisatie zelf te doen? Dan is dat zeker mogelijk. Maar u moet dan wel weten wat er allemaal moet gebeuren. Kracht Internet Marketing geeft door middel van een consult, persoonlijke tips voor een goede optimalisatie.

Vraag hier een consult aan

Vrijblijvend marketing gesprek?

Neem dan contact op met Henk Haandrikman.

Neem contact op