SEO Consult met praktische tips? Vraag een Consult aan!

Wordt uw website niet goed gevonden? Bent u op zoek naar hulp om uw website naar een hoger niveau te krijgen? Vraag dan vandaag nog een consult aan. U krijgt praktische zoekmachine optimalisatie tips. Deze kunt u gebruiken om uw website pagina's beter vindbaar te krijgen.

Vraag een SEO consult aan!

U krijgt achteraf een checklist met de juiste tools per mail om uw website zelf te kunnen optimaliseren. Kosten voor 1,5 uur consult: €90,00 excl. BTW.

  MiddagAvond

  Wat kunt u verwachten?

  Tijdens ons internet marketing gesprek gaan we uw website doorlopen en testen. De website zal worden getest op laadsnelheid, het gebruik van bestandsnamen en de pagina benamingen, maar ook op gebruik van gedupliceerde content. Daarna zal met u de website worden doorgenomen ten behoeve van de zoekmachine optimalisatie. Bovendien krijgt u praktische zoekmachine optimalisatie tips om uw website van de juiste content te voorzien. Door middel van voorbeelden wordt u duidelijk gemaakt hoe u het beste resultaat uit uw website kunt halen. Ten slotte krijgt u uitleg over een zoekwoorden onderzoek, het inrichten van uw website en uw website pagina’s.

  SEO Consult! Wat bereikt u ermee?

  Door samen eens goed de website door te nemen, krijgt u weer nieuwe inzichten en ideeën. Bovendien wordt voor u weer duidelijk waarvoor u de website ooit heeft gemaakt of laten maken. U kunt met de praktische tips uiteindelijk zelf aan de slag gaan om de website te verbeteren. Door de instructies goed op te volgen gaat u op den duur resultaat merken.

  In 1,5 uur wordt u klaar gestoomd om uw website te verbeteren en te optimaliseren. Uw website wordt beter gevonden. En daar gaat het juist om.

  Afspraak overdag of ’s avonds

  Ons gesprek vindt overdag plaats op onze locatie aan de Rollepaal 38 Dedemsvaart. Maar heeft u de voorkeur om in de avond een gesprek aan te gaan? Dan kan dat natuurlijk ook. Van maandag tot en met vrijdag vanaf 19.00 – 21.00 uur is dat dan mogelijk. Zo houdt u overdag tijd over om te ondernemen. En dat is wel zo gemakkelijk.

  U ontvangt de zoekmachine optimalisatie tips checklist

  Hierbij worden de onderstaande vragen voor u op maat beantwoord.

  • Hoe wordt een zoekwoorden onderzoek gedaan?
  • Waar moet een website pagina aan voldoen?
  • Hoe wordt een heldere structuur van de website opgezet?
  • Waar kan professionele content verkregen worden?
  • Hoe worden de pagina’s sneller geïndexeerd door Google?
  • Hoe kunnen we de snelheid van de website verbeteren?
  • En natuurlijk overige vragen die ter sprake komen.