Digitale marketing – Het succes van een goede marketing strategie

Een goede digitale marketing strategie zorgt voor meer traffic van uw doelgroep. Bovendien is digitaal succes meetbaar. U stelt doelen en Kracht Internet Marketing zorgt voor de conversie.

Nieuwe of bestaande website

Heeft u een website, maar heeft u niet het gewenste aantal bezoekers? Gan dan naar zoekmachine optimalisatie of Google Ads verderop in dit artikel. Heeft u nog geen website of heeft u het idee dat uw website niet naar behoren werkt? Dan ga ik graag het gesprek met u aan om de plannen voor een nieuwe website en de digitale marketing met u te bespreken. Kracht Internet Marketing levert alleen maatwerk WordPress websites. Ik ben van mening dat u het beste uw gewenste doelen behaalt als een website daarop op maat is ingericht.

Ik ben Henk Haandrikman en ik heb al jaren ervaring met WordPress en alle mogelijkheden die daarbij horen. WordPress heeft veel mogelijkheden en voordelen. Bovendien kunt u door mijn snelle levering snel beginnen met het behalen van doelstellingen.

Even de voordelen voor u op een rij:

 • WordPress is wereldwijd in gebruik
 • WordPress is gebruiksvriendelijk
 • WordPress biedt veel functionaliteiten
 • WordPress beheersysteem is gratis
 • WordPress is SEO vriendelijk

U heeft al een website voor €1200,-.
Vul het formulier -onderaan deze pagina- in en maak een afspraak. Geef eventueel uw wensen even aan.

Zoekmachine Optimalisatie

Inmiddels ben ik erachter gekomen dat met digitale marketing een wereld voor menig mens open gaat. We hebben er elke dag mee te maken en bijna iedereen is dagelijks online. Om die klanten te kunnen ontvangen is digitale marketing niet meer weg te denken. Door middel van zoekmachine optimalisatie zorg ik ervoor dat uw website pagina’s in de zoekmachine terecht komen. Doormiddel van een zoekwoorden onderzoek kunnen pagina’s opgemaakt worden en op de gewenste zoekwoorden gerankt worden. Bovendien heeft linkbuilding een positief effect op die ranking. Oók daar help ik u graag mee.

digitale marketing

Wat regel ik voor u?

 • Zoekwoorden onderzoek
 • Zoekmachine optimalisatie
 • Content voor uw website
 • Verbetering van de zichtbaarheid
 • Linkbuilding

Maak vandaag nog een afspraak
Maak gebruik van het formulier onderaan deze pagina om een afspraak te maken.

Google ads campagnes

Online adverteren via Google Ads maakt het mogelijk om gericht uw doelgroep aan te spreken, waar en wanneer u dat wenst. Het grote voordeel ten opzichte van zoekmachine optimalisatie is dat u meteen gevonden kunt worden. Met zoekmachine optimalisatie duurt dat gewoon langer. Bovendien krijgt alleen uw doelgroep de advertenties onder ogen. Met zoekmachine optimalisatie ligt dat net even anders.

Ook heeft Google Ads het voordeel dat u belangrijke marketing gerelateerde informatie ontvangt over uw doelgroep. Met Google Analytics kunnen die statistieken geanalyseerd worden. Met als gevolg dat deze analyse gebruikt kan worden om uw website en campagnes te verbeteren. Hierdoor kunnen de resultaten verbeterd worden.

Meer omzet door Google Ads
Ik heb door de jaren heen veel ervaring opgedaan in digitale marketing en inmiddels heb ik mijn expertise wel kunnen bewijzen door het behalen van het Google Partnership.

Wat kunt u verwachten?

 • Zoekwoorden onderzoek
 • Google Ads campagnes
 • Advertenties
 • Remarketing campagnes
 • Remarketing advertenties

De kosten voor een basis inrichting van Google Ads: €700,00

Maak gebruik van het formulier onderaan deze pagina om een afspraak te maken.

 

Maak meteen een afspraak

  Uw persoonsgegevens gebruiken wij alleen om contact met u op te nemen. Lees onze privacy statement voor meer informatie.

  Vrijblijvend marketing gesprek?

  Neem dan contact op met Henk Haandrikman.

  Neem contact op