WordPress website laten maken Drenthe

Wordpress is een ideaal programma om een website in te onderhouden. Wellicht heeft u al eens gehoord van Wordpress. Het is een wereldwijd bekend programma waar de meningen over over verdeeld zijn. Over het algemeen is men hier zeer tevreden over. Wereldwijde worden er lay-outs (templates) aangeboden. Deze templates variëren in prijs en kwaliteit. Bovendien is het lastig om hier een goede keuze uit te maken. De website template voldoen namelijk net niet altijd aan de wensen van de gebruiker.

U wilt een WordPress website laten maken Drenthe?

WordPress website laten maken Drenthe – Kracht Internet Marketing maakt websites naar de wensen van de klant. Er wordt gebruik gemaakt van WordPress, omdat dit een betrouwbaar en eenvoudig te gebruiken programma is.

WordPress is een eenvoudig te gebruiken beheer systeem om een website te kunnen onderhouden en te veranderen. WordPress is wereldwijd gratis verkrijgbaar. Dit zogenaamde Open source programma is vrij overdraagbaar, zodat u niet afhankelijk bent van één specifieke website bouwer, aanbieder of hosting provider. Dit zijn een aantal redenen waardoor Kracht Internet Marketing gekozen heeft voor WordPress. Verderop in dit artikel worden de voor- en nadelen besproken.

Kracht Internet Marketing is een internet en webdesign bedrijf uit Overijssel. Omdat de werklocatie aan de grens van Drenthe gelegen is, is de stap naar Kracht Internet Marketing gauw gemaakt. De meeste klanten bevinden zich momenteel in Overijssel en Drenthe: Dedemsvaart, Hardenberg, Ommen, Dalfsen, Zwolle, Coevorden, Hoogeveen, Den Ham, Nieuwleusen, Bergentheim. Veelal vindt men het prettig om een internet marketing bedrijf in de buurt te hebben. Lokaal ondernemen, maar ook lokaal goed gevonden worden wordt steeds belangrijker gevonden. Kracht Internet Marketing is een laagdrempelig bedrijf wat voor ZZP en MKB bedrijven als zeer prettig wordt ervaren.

Hierdoor kiest u voor Kracht Internet Marketing

  • Goed luisteren naar de klant
  • Eerlijk en goed adviseren
  • Klantcontact
  • Uitstekende ondersteuning in het gebruik
  • Gemiddelde doorlooptijd van 2 tot 3 weken per website (geldt overigens niet voor een webshop)

 Wordpress webdesign

WordPress website laten maken Drenthe?

Wilt u een website laten maken door een bedrijf uit de regio Overijssel en Drenthe? Dan is Kracht Internet Marketing de juiste partner voor u.
Neem contact op: 085 064 0425

Referenties

Voordelen van WordPress

De meeste webservers zijn geschikt om WordPress op te kunnen installeren. Dit is een groot voordeel van WordPress vind ik. Het zorgt er namelijk voor dat u niet afhankelijk bent van één hosting provider. Het programma is dus gemakkelijk over te dragen. Bovendien gaat WordPress met de tijd mee. Nieuwe updates zorgen voor verbetering van het programma, maar ook voor extra veiligheid.

De eenvoud in gebruik is ook een groot voordeel. Het is mogelijk om verschillende gebruikers aan te maken waarbij de rechten per persoon kunnen verschillen. Het maakt het bijvoorbeeld mogelijk om gevorderde gebruikers meer rechten toe te kennen dan bijvoorbeeld een redacteur.

Kracht Internet Marketing houdt er rekening mee dat de beheerder de meeste lay-out wijzigingen zelf kan gaan aanpassen. Ik heb het dan over de volgende elementen: Menu’s, adresgegevens, pagina’s, Header en footer content, zoals tekst en beeldmateriaal, maar uiteraard ook beeldmateriaal voor in de pagina’s en de foto-albums.

Plugin, geeft extra functionaliteit
Het is mogelijk om extra gebruikersfuncties toe te voegen door middel van plugins. Dit probeer ik altijd zoveel mogelijk te beperken, omdat deze plugins de laadsnelheid kunnen beïnvloeden. Ik gebruik bijvoorbeeld plugins voor het toepassen van verzendformulieren, kalenders, maar ook complete bookingsmodules.

Veilig werken met WordPress

Maar WordPress heeft ook een nadeel. Het kan voorkomen dat hackers proberen om WordPress te misbruiken. Daarom is het belangrijk om het programma regelmatig te voorzien van de nieuwste veiligheidsupdates. Het programma WordPress is over de hele wereld bekend. Miljoenen mensen gebruiken WordPress. Dit is het gevolg van een eenvoudig te hanteren programma. In tegenstelling tot andere op maat gemaakte programma’s is WordPress daarom eerder doelwit voor hackers.

Regelmatig worden de nieuwste updates doorgevoerd om misbruik te voorkomen. Hierdoor zijn de klanten altijd voorzien van een veilige WordPress website.

Vrijblijvend marketing gesprek?

Neem dan contact op met Henk Haandrikman.

Neem contact op