Google Adwords uitbesteden? Direct resultaat!

Heeft u hulp nodig bij uw Google Ads campagne? Vraag om professionele hulp. Al voor €700,00 heeft u uw Google Ads campagne ingericht.

Voor €700,00 heeft u al een TOP Google Ads campagne ingericht. Klaar voor gebruik!

Hulp nodig bij het inrichten van Google Ads campagnes?

Met Google Ads is meer omzet te halen uit uw website of webshop. Door goede ingerichte campagnes krijgt u de bezoekers die u wenst. Gericht op uw wensen en uw doelgroep worden deze campagnes op maat opgezet. Wilt u direct resultaat? Vraag om advies? T 085-0640425

Kracht Internet Marketing is specialist in Google Ads. Google Search campagnes worden ingericht om bijvoorbeeld meer bezoekers te krijgen of leads te genereren. Heeft u een webshop? Zorg voor verkoop bevorderende resultaten met een op maat ingerichte Google Shopping campagne.

Google Search campagne

Ontvang meer klanten, telefoontjes of offerte-aanvragen door Google search campagnes. Met Google Search campagnes worden advertenties boven- of onderaan de organische zoekresultaten getoond. Hiermee wordt de aandacht getrokken door de doelgroep die u wenst. Neem vandaag nog contact op en laat uw Search campagnes inrichten.

Google Shopping campagne

Met Google shopping worden producten getoond die voldoen aan de zoekopdracht van de gewenste doelgroep. Advertenties worden dan getoond met afbeeldingen uit uw website. Door een zogenaamde feed worden uw producten ingeladen.

Bij het inrichten van Google Adwords wordt Google Analytics ook meegenomen om uw gewenste doelen inzichtelijk te krijgen. De resultaten worden keurig getoond in de statistieken van Google Analytics.

Kleine investering, groot genoegen

Met elk budget kunt u doelstellingen behalen. U betaalt met het Google Ads programma voor elke klik die op een advertentie wordt gedaan. Voor bepaalde zoekwoorden zijn de kosten per klik (CPC) hoger, omdat de concurrentie bijvoorbeeld hoog is. Meestal wordt er dan gekozen voor zoektermen waarvan de concurrentie juist laag is, met als gevolg dat u minder betaalt voor een klik. Om doelstellingen te kunnen behalen is het van belang dat er landingspagina’s gemaakt worden. De zoektermen moeten precies aansluiten op de betreffende landingspagina’s. Dit helpt mede uw CPC verlagen.

Wilt u dus adverteren met een ‘klein’ dagbudget, dan is dat zeker mogelijk. Als het online adverteren via Google Ads voldoet aan de verwachting, dan kan er uiteindelijk ook meer worden geïnvesteerd.

Waarom zou u kiezen voor
Kracht Internet Marketing?

Wilt u uw doelstellingen behalen met het online adverteren via Google Ads? Dan is het verstandig uw campagne(s) te laten inrichten door een specialist. Kracht Internet Marketing beschikt over de juiste papieren en helpt u graag bij het behalen van uw doelstellingen. Zoekt u de juiste partner? Kracht Internet Marketing is de juiste Google Partner.

Kortom:

  • Persoonlijke benadering
  • Proactief
  • Prettig in samenwerking
  • Partner van Google
  • Punctueel
  • Prachtige resultaten

Vrijblijvend marketing gesprek?

Neem dan contact op met Henk Haandrikman.

Neem contact op