Google Adwords uitbesteden? Direct resultaat!

Heeft u hulp nodig bij uw Google Ads campagne? Vraag om professionele hulp. Al voor €700,00 heeft u uw Google Ads campagne ingericht.

Google Ads uitbesteden? Dat kan al vanaf €700,00!

  Hulp nodig bij het inrichten van Google Ads campagnes?

  Met Google Ads is meer omzet te halen uit uw website of webshop. Door goede ingerichte campagnes krijgt u de bezoekers die u wenst. Gericht op uw wensen en uw doelgroep worden deze campagnes op maat voor u opgezet. Wilt u direct resultaat? Vraag hier om advies! T 085-0640425

  Kracht Internet Marketing is specialist in Google Ads. Google Search campagnes worden ingericht om bijvoorbeeld meer bezoekers te krijgen of leads te genereren. Heeft u een webshop? Zorg voor verkoop bevorderende resultaten met een op maat ingerichte Google Shopping campagne.

  Heeft u een advertentietegoed voor Google Ads Express ontvangen? Verzilver deze nog niet. Voor de meeste geldt dat dit uiteindelijk niets oplevert. Sterker nog, het kost u geld als u niet weet hoe u de Google Ads campagnes moet inrichten. Bovendien krijgt u van mij altijd €400,00 advertentietegoed. Dus laat u vooraf goed informeren.

  Google Search campagne

  Ontvang meer klanten, telefoontjes of offerte-aanvragen door Google search campagnes. Met Google Search campagnes worden advertenties boven- of onderaan de organische zoekresultaten getoond. Hiermee wordt de aandacht getrokken door de doelgroep die u wenst. Neem vandaag nog contact op en laat uw Search campagnes inrichten.

  Google Shopping campagne

  Met Google shopping worden producten getoond die voldoen aan de zoekopdracht van de gewenste doelgroep. Advertenties worden dan getoond met afbeeldingen uit uw website. Door een zogenaamde feed worden uw producten ingeladen.

  Om zo optimaal mogelijk te kunnen profiteren van Google Adwords richt ik ook Google Analytics verder in om bijvoorbeeld conversies te kunnen meten. De resultaten worden keurig getoond in de statistieken van Google Analytics.

  Een kleine investering, een groot genoegen

  Het is mogelijk om met elk budget doelstellingen te behalen. U betaalt met het Google Ads programma voor elke klik die op een advertentie wordt gedaan. Voor bepaalde zoekwoorden zijn de kosten per klik (CPC) hoger, omdat de concurrentie bijvoorbeeld ook hoog is. Het is dus verstandig om voor zoektermen te kiezen waarvan de concurrentie juist laag is. Het gevolg hiervan is dat u minder betaalt voor een klik. Om doelstellingen te kunnen behalen is het van belang dat er landingspagina’s gemaakt worden. De zoektermen moeten precies aansluiten op de betreffende landingspagina’s en de advertentie moeten voldoende relevant zijn. Uw kwaliteitsscore verbetert hierdoor en dit helpt mede uw CPC te verlagen.

  Wilt u dus adverteren met een ‘klein’ dagbudget, dan is dat dus zeker mogelijk.

  Waarom kiest men voor
  Kracht Internet Marketing?

  U kunt uw doelstellingen met Google Ads behalen door deze door een Google Partner te laten inrichten. Kracht Internet Marketing beschikt over de juiste papieren en helpt u graag bij het behalen van uw doelstellingen. Bent u op zoek naar een Google Ads specialist? Dan is Kracht Internet Marketing is de juiste Google Partner voor u.

  Kortom:

  • Persoonlijke benadering
  • Proactief
  • Prettig in samenwerking
  • Partner van Google
  • Punctueel
  • Prachtige resultaten

  Vrijblijvend marketing gesprek?

  Neem dan contact op met Henk Haandrikman.

  Neem contact op