Online marketing uitbesteden?

Een sterke online marketing strategie levert meer klanten op. Probeer op te vallen en zorg ervoor dat uw doelgroep vindt wat men zoekt. Online gevonden en gezien worden is niet altijd zo eenvoudig.

Online marketing en gezien worden

Bij online marketing hoort ook een website. U heeft een website, maar heeft u niet het gewenste aantal bezoekers? Gan dan naar zoekmachine optimalisatie of Google Ads verderop in dit artikel. Maar heeft u nog geen website of heeft u het idee dat uw website niet naar behoren werkt? Dan ga ik graag het gesprek met u aan om de plannen voor een nieuwe website en hiervoor de digitale marketing met u te bespreken. Kracht Internet Marketing levert maatwerk WordPress websites. Om de gewenste doelen te bereiken wordt hierop een website ingericht. Voor elke bezoeker geldt dat de landingspagina duidelijk weergeeft wat er van de bezoeker wordt verwacht. Met de bedoeling om aanvragen te ontvangen zal de landingspagina een actie van de bezoeker moeten vragen. Te denken valt aan een formulier of iets dergelijks.

Doelstellingen

Door actief uw doelgroep te benaderen zal deze eerder aangezet worden om uw website te bezoeken. Heeft u voordat uw website is gebouwd goed nagedacht over welke doelstellingen u wenst te behalen? Is de website hierop ingericht en voldoet deze aan de verwachting van uw doelgroep? Dan zult u dit ook merken aan het gedrag van de bezoeker. Uw doelgroep zal langer uw website bezoeken en eerder overgaan tot actie.

Eerlijk gezegd zijn er maar weinig websites die volledig voldoen aan de wensen van de potentiële klant. Het is ook lastig om aan alle wensen te voldoen. Daarom is het goed om te analyseren wat uw doelgroep wenst. Dit kan bevoordeeld door een onderzoek te doen naar het zoekgedrag. Maar wat ook tot de mogelijkheden behoort is het testen van landingspagina’s. Zo komt u erachter welke pagina’s beter scoren. Wilt u hier meer over weten? Ik help u graag.

Samengevat:

 • Zorg ervoor dat u gevonden wordt
 • Zorg ervoor dat u gezien wordt
 • Stel doelen samen
 • Onderzoek het gedrag van de bezoekers
 • Test landingspagina’s

U heeft al een website voor €1200,-.
Vul het formulier -onderaan deze pagina- in en maak een afspraak. Geef eventueel uw wensen even aan.

Online marketing en Zoekmachine Optimalisatie

Zoals aangegeven is zoekwoorden onderzoek van belang om erachter te komen waar uw doelgroep naar zoekt. Immers ziet u meteen kansen die u voorheen wellicht niet had gezien. Hiermee zorgt online marketing voor veel aangename verrassingen. Doormiddel van een zoekwoorden onderzoek kunnen pagina’s opgemaakt worden en op de gewenste zoekwoorden gerankt worden. “Wie schrijft die blijft” zegt men wel eens, maar als het gaat om zoekmachine optimalisatie, dan is dat ook echt zo. Vele pagina’s die aan elkaar gelinkt zijn zorgen voor een structuur die Google gebruikt om de belangrijkheid van de pagina’s te bepalen. Interne links zijn dus erg belangrijk. En die gebruik ik dus ook om pagina’s een betere positie te geven in de zoekmachine. Bovendien heeft (externe) linkbuilding ook een positief effect op die ranking. Oók daar help ik u graag mee.

Online marketing

Wat regel ik voor u?

 • Zoekwoorden onderzoek
 • Zoekmachine optimalisatie
 • Content voor uw website
 • Verbetering van de zichtbaarheid
 • Linkbuilding

Maak vandaag nog een afspraak
Maak gebruik van het formulier onderaan deze pagina om een afspraak te maken.

Online marketing en Google ads

Als u direct uw doelgroep wilt benaderen, dan is online adverteren via Google Ads een geweldige oplossing. Het grote voordeel ten opzichte van zoekmachine optimalisatie is dat u meteen gevonden kunt worden. Met zoekmachine optimalisatie duurt dat gewoon langer. Bovendien krijgt alleen uw doelgroep de advertenties onder ogen. Met zoekmachine optimalisatie ligt dat net even anders. Overigens heeft Google Ads geen invloed op organische ranking van uw website pagina’s. Dit staat geheel los van elkaar.

Adwords marketing

Google Ads heeft het voordeel dat belangrijke marketing gerelateerde informatie over uw doelgroep wordt verzameld, zoals zoektermen waar u op gevonden wordt. Met Google Analytics kunnen die statistieken geanalyseerd worden. Met als gevolg dat deze analyse gebruikt kan worden om uw website en campagnes te verbeteren. Deze zorgen voor een beter resultaat.

Meer omzet door Google Ads
Ik heb door de jaren heen veel ervaring opgedaan in online marketing en inmiddels heb ik mijn expertise wel kunnen bewijzen door het behalen van het Google Partnership.

Wat kunt u verwachten?

 • Zoekwoorden onderzoek
 • Google Ads campagnes
 • Advertenties
 • Remarketing campagnes
 • Remarketing advertenties

De kosten voor een basis inrichting van Google Ads: €700,00

Maak gebruik van het formulier onderaan deze pagina om een afspraak te maken.

 

Maak meteen een afspraak

  Uw persoonsgegevens gebruiken wij alleen om contact met u op te nemen. Lees onze privacy statement voor meer informatie.

  Vrijblijvend marketing gesprek?

  Neem dan contact op met Henk Haandrikman.

  Neem contact op