WordPress website laten maken?

U wilt een Wordpress website laten maken? Kracht Internet Marketing maakt Wordpress websites op maat. Geen mooie en goedkope praatjes, maar 100% persoonlijke ondersteuning en tevredenheid.

Uw WordPress website laten maken door Kracht Internet Marketing?

U wilt een WordPress website laten maken door Kracht Internet Marketing, omdat u de ondersteuning krijgt die bij u past. Kracht Internet Marketing houdt u vanaf ontwerp tot en met de oplevering van de website op de hoogte van de vorderingen. Dat gebeurt per mail, WhatsApp of telefonisch. Na de oplevering krijgt u volledige uitleg over het WordPress beheersysteem. Uiteindelijk heeft u de regie in handen bij het schrijven van de teksten en waar nodig kan ik sturing geven aan de zoekmachine optimalisatie van de website.

wordpress website laten maken

Kwaliteit WordPress website laten maken

Iedere aanbieder levert in zekere mate kwaliteit. Maar wat versta ik onder kwaliteit? Elke website die opgeleverd wordt door Kracht Internet Marketing is 100% geschikt voor elk gewenst apparaat. Met andere woorden: uw WordPress website wordt responsive gebouwd. En dat geheel naar wens van de klant. Daarbij hou ik tevens rekening met het gebruikersgemak (Usability) en de vindbaarheid (SEO). De website kan er dus op mobiele telefoon er iets anders uitzien dan op de desktop versie. Bovendien is een responsive website bevorderlijk voor de ranking van de pagina’s.

Werkwijze: WordPress website laten maken

Webdesign in Adobe XD

Van te voren wordt er een WordPress webdesign gemaakt. Dit design wordt gemaakt in Adobe XD. Het voordeel van dit programma is dat de interface van de website online te bekijken is. Bovendien kan hiermee het gebruik van de website gesimuleerd worden. Hierdoor krijgt u meteen een realistische indruk. U komt dus nooit voor nare verrassingen te staan.

WordPress website op maat

De WordPress website wordt geheel op maat gemaakt en wordt bovendien AVG-proof. Na goedkeuring van een uniek webdesign, wordt de website ontwikkeld. Doorgaans neemt dit twee tot drie weken tijd in beslag. Het ligt een beetje aan de omvang van de website en aan de functionaliteiten die we website krijgt. Bent u benieuwd naar de websites die al door Kracht Internet Marketing zijn gemaakt? Klik hier om de projecten te bekijken.

wordpress webdesign

Webhosting van uw WordPress website

Met een eigen website bent u er nog niet. Kracht Internet Marketing heeft een eigen webhosting server waarop websites veilig kunnen draaien. Van domeinnaamregistratie tot en met webhosting en e-mailservice is dus mogelijk. Volgens de privacy wetgeving is het verplicht om een website te voorzien van een SSL-veiligheidscertificaat. Daarom worden alle websites die hier gehost worden gratis voorzien van dit SSL-certificaat. Wilt u hier meer over weten? Neem contact met mij op.

datacenter

Voor €29,50 per maand heeft u webhosting inclusief alle webservices die daarbij horen.

U moet hierbij denken aan:

  • Domeinnaamregistratie
  • E-mailservices
  • Webhosting
  • SSL certificaat
  • Backup van uw WordPress website
  • WordPress updates
  • Ondersteuning in het gebruik van WordPress.

Wilt u een WordPress website laten maken door een webdesign bureau uit Dedemsvaart? Dan is Kracht Internet Marketing de juiste partner voor u.

Neem contact op
085 064 0425

Vrijblijvend marketing gesprek?

Neem dan contact op met Henk Haandrikman.

Neem contact op