WordPress website laten maken?

U wilt een Wordpress website laten maken? Kracht Internet Marketing maakt Wordpress websites op maat. Geen mooie en goedkope praatjes, maar 100% persoonlijke ondersteuning en tevredenheid.

Een WordPress website laten maken door Kracht Internet Marketing?

U wilt een WordPress website laten maken door Kracht Internet Marketing, omdat u de ondersteuning krijgt die bij u past. Kracht Internet Marketing houdt u vanaf ontwerp tot en met de oplevering van de website op de hoogte van de vorderingen. Dat gebeurt per mail, WhatsApp of telefonisch. Na de oplevering krijgt u volledige uitleg over het WordPress beheersysteem. Uiteindelijk heeft u de regie in handen bij het schrijven van de teksten en waar nodig kan ik sturing geven aan de zoekmachine optimalisatie van de website.

wordpress website laten maken

Kwaliteit WordPress website

Iedere aanbieder levert in zekere mate kwaliteit. Maar wat is kwaliteit? Elke website die opgeleverd wordt door Kracht Internet Marketing is 100% geschikt voor elk gewenst apparaat. Met andere woorden: uw WordPress website wordt responsive gebouwd. En dat geheel naar de wensen van de klant. Daarbij wordt rekening gehouden met het gebruikersgemak (Usability) en de vindbaarheid (SEO). De website kan er dus op mobiele telefoon iets anders uitzien dan op de desktop versie. Bovendien is een responsive website bevorderlijk voor de ranking van de pagina’s. Ten slotte is de structuur van de website van groot belang voor de vindbaarheid van een website. Ook hier wordt vooraf rekening mee gehouden.

Werkwijze voor een maatwerk WordPress website

Webdesign in Adobe XD

Vooraf wordt er een WordPress webdesign gemaakt. Dit design wordt gemaakt in Adobe XD. Het grote voordeel van een programma als Adobe XD is dat de uitstraling van de website, via een link online te bekijken is. Bovendien kan hiermee het gebruik van de website gesimuleerd worden. Hierdoor krijgt u meteen een realistische indruk. U komt dus nooit voor vreemde verrassingen te staan.

WordPress website op maat

De WordPress website wordt geheel op maat gemaakt en wordt bovendien AVG-proof. Na goedkeuring van een uniek webdesign, wordt de website ontwikkeld. Een WordPress website maken neemt gemiddeld twee tot drie weken tijd in beslag. Uiteraard is het sterk afhankelijk van de omvang van uw wensen en aan de functionaliteiten die we website krijgt. Bent u benieuwd naar de websites die al door Kracht Internet Marketing zijn gemaakt? Klik hier om de projecten te bekijken.

Bekijk hier de referenties

Webhosting van uw WordPress website

Met een eigen website bent u er nog niet. Kracht Internet Marketing heeft een eigen webhosting server waarop websites veilig kunnen draaien. Van domeinnaamregistratie tot en met webhosting en e-mailservice is dus mogelijk. Volgens de privacy wetgeving is het verplicht om een website te voorzien van een SSL-veiligheidscertificaat. Daarom worden alle websites die hier gehost worden gratis voorzien van dit SSL-certificaat. Wilt u hier meer over weten? Neem contact op.

datacenter

Voor €29,50 per maand heeft u webhosting inclusief alle webservices die daarbij horen.

U moet hierbij denken aan:

  • Domeinnaamregistratie
  • E-mailservices
  • Webhosting
  • SSL certificaat
  • Backup van uw WordPress website
  • WordPress updates
  • Ondersteuning in het gebruik van WordPress.

Laat een WordPress website maken door een webdesign bureau uit Dedemsvaart? Dan is Kracht Internet Marketing de juiste partner voor u.

Neem contact op
085 064 0425

Vrijblijvend marketing gesprek?

Neem dan contact op met Henk Haandrikman.

Neem contact op