WordPress website laten maken?

Wilt u een Wordpress website laten maken? Kracht Internet Marketing maakt Wordpress websites op maat. Geen mooie en goedkope praatjes, maar 100% persoonlijke ondersteuning en tevredenheid.

WordPress website laten maken door Kracht Internet Marketing?

U wilt een WordPress website laten maken door Kracht Internet Marketing, omdat u de ondersteuning krijgt die bij u past. Kracht Internet Marketing houdt u vanaf ontwerp tot en met de oplevering van de website op de hoogte van de vorderingen. Dat gebeurt per mail, WhatsApp of telefonisch. Na de oplevering krijgt u volledige uitleg over het WordPress website beheersysteem. Uiteindelijk heeft u de regie in handen bij het schrijven van de teksten en waar nodig wordt er sturing gegeven aan de zoekmachine optimalisatie van de website.

Hoe snel staat uw website online?

Doorgaans is het mogelijk om uw WordPress website binnen 3 weken na goedkeuring ontwerp opgeleverd te krijgen. Dit maakt het mogelijk om dus op korte termijn uw diensten online aan te bieden. Wilt u uw bedrijf presenteren door middel van een standaard website, waarbij u nieuws en nieuwe pagina’s zelf kunt aanpassen? Dat kan op korte termijn al voor u worden gerealiseerd.

WordPress website laten maken prijs

Een volwaardige WordPress website laten maken kan dus al voor €1680,00. Een website bestaat dan uit een homepagina, standaard pagina’s, een blog- of nieuwsberichten overzicht waarin u onbeperkt berichten kunt gaan plaatsen en een contactpagina met een contactformulier. Maar een WordPress webshop laten maken kan natuurlijk ook. Ook hiervoor wordt doorgaans een doorlooptijd van 3 weken aangehouden na goedkeuring van een ontwerp.

Wilt u de kosten weten voor het laten maken van een WordPress webshop?

Neem dan contact op

webshop Lloyd Industrials

Review via Google

Kracht Internet Marketing doet zijn naam eer aan. Wij hebben Henk benaderd om op korte termijn een volledig nieuwe website met webshop op te zetten. En dat is meer dan gelukt! Korte lijnen, meedenkend en met verstand van zaken maken dat wij terugkijken op erg prettige samenwerking met een waanzinnig resultaat. Dit heeft ons doen besluiten om niet alleen voor de bouw van de website te kiezen voor Kracht Internet Marketing. Komend jaar zullen wij ook het onderhoud ervan en de hele Google Ads campagne bij Henk onderbrengen. Wanneer je je dan ook nog bedenkt dat wij zelf behoorlijk kritisch zijn….. Kortom: een aanrader!

De kwaliteit van een WordPress website

Iedere aanbieder levert in zekere mate kwaliteit. Maar wat is kwaliteit nu eigenlijk? Elke website die opgeleverd wordt door Kracht Internet Marketing is 100% geschikt voor elk gewenst apparaat. Met andere woorden: uw WordPress website wordt responsive gebouwd. En dat geheel naar de wensen van de klant. Daarbij wordt rekening gehouden met het gebruikersgemak (Usability) en de vindbaarheid (SEO) van uw website. De website kan er dus op mobiele telefoon iets anders uitzien dan bijvoorbeeld op de desktop versie. Bovendien heeft een responsive website een positief effect op de pagerank in Google. Ten slotte is de structuur van de website van groot belang voor de vindbaarheid van een website. Dus wordt ook hier vooraf rekening mee gehouden.

wordpress website laten maken

Werkwijze voor een maatwerk WordPress website

Webdesign in Adobe XD

Vooraf wordt er een WordPress webdesign gemaakt. Dit design wordt gemaakt in Adobe XD. Het grote voordeel van een programma als Adobe XD is dat de uitstraling van de website, via een link online te bekijken is. Bovendien kan hiermee het gebruik van de website gesimuleerd worden. Hierdoor krijgt u meteen een realistische indruk. U komt dus achteraf nooit voor een verrassing te staan.

WordPress website op maat

De WordPress website wordt geheel op maat gemaakt en wordt bovendien AVG-proof. Na goedkeuring van een uniek webdesign, wordt de website ontwikkeld. Zoals aangegeven neemt een WordPress website laten maken gemiddeld twee tot drie weken tijd in beslag. Uiteraard is het sterk afhankelijk van de omvang van uw wensen en aan de functionaliteiten die we website krijgt. Bent u benieuwd naar de websites die al door Kracht Internet Marketing zijn gemaakt?

Bekijk hier onze projecten

Webhosting van uw WordPress website

Met een eigen website bent u er nog niet. Kracht Internet Marketing heeft een eigen webhosting server waarop websites veilig kunnen draaien. Van domeinnaamregistratie tot en met webhosting en e-mailservice is dus mogelijk. Volgens de privacy wetgeving is het verplicht om een website te voorzien van een SSL-veiligheidscertificaat. Daarom worden alle websites die hier gehost worden gratis voorzien van dit SSL-certificaat. Wilt u hier meer over weten? Neem contact op.

datacenter

Voor €35,00 per maand heeft u webhosting inclusief alle webservices die daarbij horen.

U moet hierbij denken aan:

  • Domeinnaamregistratie
  • E-mailservices
  • Webhosting
  • SSL certificaat
  • Backup van uw WordPress website
  • WordPress updates
  • Ondersteuning in het gebruik van WordPress.

Laat een WordPress website maken door een webdesign bureau uit Dedemsvaart? Dan is Kracht Internet Marketing de juiste partner voor u.

Overige internet marketing activiteiten

Vrijblijvend marketing gesprek?

Neem dan contact op met Henk Haandrikman.

Neem contact op