Over Kracht Internet Marketing

Ik ben van mening dat u veel meer uit uw website kan halen, dan u op dit moment doet. Wellicht is dat ook de reden dat u deze website gezocht en gevonden heeft. Mijn kracht is online verbeteringen toepassen op vindbaarheid van websites en de conversie ervan.

Wat is mijn kracht?

Door jaren lange ervaring en opgedane kennis in online en offline marketing is Kracht Internet Marketing ontstaan. Deze kennis en ervaring is nodig om online resultaten voor mijn klanten te kunnen behalen. Mijn wens is om iedere ondernemer te helpen een positief resultaat te behalen met online marketing. Dat is mijn bijdrage aan ondernemers. Tevens zijn de behaalde resultaten aantoonbaar positief. Inmiddels hebben diverse klanten de moeite genomen om een Google review te delen.
Dit geeft een helder beeld van wat de kracht is van mijn bedrijf. Kracht Internet Marketing, beter vind je niet!

Wat Kracht Internet Marketing exact inhoudt is te zien in de volgende film: Dit is Kracht Internet Marketing.

Wat kan Kracht Internet Marketing voor u betekenen?

Kracht Internet Marketing levert op maat gemaakte WordPress websites. Geheel naar uw wensen en doelstellingen wordt een WordPress website opgeleverd. Kracht Internet Marketing verzorgt tevens de domeinnaam en webhosting. Zodat de websites altijd vanuit één locatie kunnen worden onderhouden.

Zoekmachine optimalisatie (SEO), online adverteren (SEA), maar ook social media dragen bij aan verbetering van de vindbaarheid van uw website. Ik kan u hierin volledig ondersteuning bieden.

  • Welke online doelstellingen heeft u voor dit jaar of het komende jaar?
  • Welke budgetten zet u in om deze doelstellingen te halen?
  • Is dit realistisch gezien haalbaar?

Het zijn een aantal vragen waar u vooraf mee te maken krijgt als u internet marketing toepast. Daarom is het van belang om uw plan eens goed onder de loep te nemen en te kijken wat haalbaar is.

Website optimalisatie neemt veel tijd in beslag. Ik kan dit voor u uit handen nemen. Ik heb de kennis in huis om de juiste middelen in te zetten voor een verbetering van de vindbaarheid van uw webpagina’s. U huurt Kracht Internet Marketing in waardoor uw bedrijf online beter vindbaar wordt en dat is wel zo gemakkelijk.

Dit zeggen klanten over Kracht Internet Marketing

Uitvaartzorg Salland over Kracht Internet Marketing
Timmermans Hardglas over Kracht Internet Marketing
Fotografie JZ over Kracht Internet Marketing

Het werkgebied en doelgroep

De focus ligt met name op ZZP en MKB in een straal van 50 kilometer rondom Dedemsvaart. De meeste klanten bevinden zich momenteel in Overijssel en Drenthe: Dedemsvaart, Hardenberg, Ommen, Dalfsen, Zwolle, Coevorden, Hoogeveen, Den Ham, Nieuwleusen, Bergentheim.

Wilt u meer informatie, neemt u dan contact met mij op: 085 064 0425