Advertentietegoed voor Google Adwords Express ontvangen?

27 juni 2018

Wellicht herkenbaar voor u. U ontvangt een flyer met een advertentietegoed van Google. U ontvangt maar liefst €75,00 tegoed bij besteding van €25,00 aan kliks. Welke gegenereerd zijn via een Google Adwords campagne.

Wat levert u een Google Adwords campagne op?

Maakt u gebruik van het advertentietegoed voor Google Adwords Express? Gaat u zelf aan de slag en richt u uw eigen campagne in? Maar een campagne houdt niet op bij het inrichten ervan. Wat men zeker niet moet onderschatten is de analyse die erop volgt. En de verbeteringen die later moeten worden toegepast. Niet alleen de kwaliteit van de campagne moet goed zijn, maar ook de kwaliteit van de landingspagina’s op de website.

Worden de doelstellingen wel gehaald door het inzetten van een Google Adwords campagne? En is het de investering waard (ROI)? Dan kan men pas spreken van een geslaagde Google Adwords campagne. En daar gaat het nu juist om. Een campagne heeft pas echt effect als iemand meekijkt die er verstand van heeft. En het is dus verstandig om vooraf om tafel te gaan zitten met een internetmarketing bureau. U kunt ervoor kiezen om Kracht Internet Marketing te vragen. Men merkt dan vanzelf of het een verstandige keuze is om de campagne zelf in te richten of om dit juist te laten doen.

Te vaak merk ik dat er gebruik wordt gemaakt van een dergelijke kortingscoupon en dat bij het onjuist inzetten van een Google Adwords campagne niet het gewenste resultaat wordt bereikt. Dat is natuurlijk zonde. U wilt immers toch ook het maximale halen uit de korting? Bovendien is deze korting een begin van langdurige relatie met Google als de campagnes aanslaan.

Advertentietegoed voor Google Adwords Express

Haal eruit wat erin zit

U gelooft in uw bedrijf, producten en of diensten die u aanbiedt. Dan weet u ook welke soort klanten hierin geïnteresseerd zijn. Om deze doelgroep aan te kunnen spreken moeten de advertenties de juiste ’taal’ spreken. Dat kan variëren van regio, geslacht, maar bijvoorbeeld ook interesse. De campagnes zijn op basis van uw wensen te maken. Door de advertenties, de juiste zoekwoorden en de website pagina’s op elkaar aan te sluiten, kunt u het maximale uit uw budget halen. Ik zorg ervoor dat de kosten per klik (cpc) zo minimaal mogelijk blijft. Ten slotte kan ik ervoor zorgen dat men bij het invoeren van de gewenste zoekwoorden uw advertenties te zien krijgt. Want vertoon van advertenties op zoektermen die niet gewenst zijn, kost alleen maar geld.

Advertentietegoed voor
Google Adwords Express ontvangen?

Vraag eens om advies.

085-0640425

Terug naar overzicht