WordPress webshop laten maken? Vraag gesprek aan!

Wilt u een professionele Wordpress webshop laten maken? Ik help u graag bij het realiseren van een nieuwe webshop. Van ontwerp tot en met realisatie! Doormiddel van het onderstaande formulier kunt u een gesprek aanvragen.

Al voor €1950,00 een Webshop? Vraag nu een gesprek aan!

  wordpress webshop laten maken

  WordPress webshop op maat

  Bent u op zoek naar een geschikt e-commerce beheersysteem voor een webshop? Dan is WordPress met de WooCommerce plugin zeker een aanrader. Er zijn diverse systemen op de markt verkrijgbaar die gebruikt worden om producten online te verkopen. Deze worden ook wel Content Management Systemen (CMS) genoemd. Maar voor welk systeem moet dan u kiezen?

  Subsidie aanvragen voor een webshop?

  Soms is het mogelijk om subsidie voor een webshop aan te vragen bij uw provincie of gemeente. Het loont om dit van tevoren even uit te zoeken.

  Voordelen van WordPress met WooCommerce

  Ik heb voor diverse bedrijven WordPress webshops gemaakt en ik heb gemerkt dat ze allemaal goed te spreken zijn over de WooCommerce plugin voor WordPress. Deze is namelijk gemakkelijk in gebruik en de gebruiker kan de instellingen naar wens zelf invoeren. Bovendien zijn de pagina’s eenvoudig op te maken en te wijzigen doordat de website op maat gebouwd is voor de klant. Daarnaast laadt de website lekker snel, waardoor de bezoeker ook snel kan navigeren door de pagina’s en kan bestellen.

  Waarom een maatwerk WordPress webshop laten maken?

  De ontwikkelingen gaan razend snel. Door de jaren heen zijn er steeds meer webshop aanbieders en webdevelopers die hun eigen systemen maken of gebruik maken van een zogenaamde Open source beheersysteem zoals WordPress. Bovendien lopen de prijzen voor het maken ervan erg uiteen.

  U kunt ervoor kiezen om een e-commerce beheersysteem van een webdeveloper te gebruiken. Met als gevolg dat u meer moet betalen dan voor een Open source beheersysteem. Deze hebben over het algemeen het nadeel dat deze websites niet te verhuizen zijn naar een andere provider. Veelal blijft het systeem eigendom van de maker van de website. U bent hierdoor minder flexibel.

  U kunt er ook voor kiezen om een standaard layout (template) van WordPress te kopen. Deze worden tegen zeer lage prijzen aangeboden, maar leveren niet altijd het gewenste resultaat op. Tevens bestaat er de kans dat gebruikte plugins op den duur niet meer ondersteund worden en dus niet meer up-to-date gehouden kan worden. En wie helpt u dan verder?

  Laat u een webshop door Kracht Internet Marketing maken? Dan kunt u ervan op aan dat de WordPress webshop op maat wordt gemaakt. Uiteindelijk bent u de eigenaar en heeft u dus de vrijheid om bijvoorbeeld van hosting provider te wisselen. Daarnaast kunt u terugvallen op Kracht Internet Marketing indien u de webshop zou willen aanpassen of uitbreiden naar wens.

  Kosten WordPress webshop laten maken?

  U heeft al een op maat gemaakte WordPress webshop vanaf €1950,00 exclusief BTW. Dat valt mee toch? Het design van de WordPress webshop is volledig zoals u het wenst. Maar hierbij hebben de productpagina’s een WooCommerce basis layout. Maar wilt u dat toch anders of heeft u nog meer wensen, dan kunnen we die bespreken en als meerprijs opgeven. Kortom: een volwaardige webshop waarmee producten en/ of digitale documenten online verkocht kunnen worden.

  Indien u geen webshop wenst, dan kunnen we voor u een website maken met bijvoorbeeld offerte aanvraagformulieren en/of nieuws-/ referentiepagina’s. Wij gaan graag een gesprek met u aan om uw wensen te bespreken.

  Bekijk hier de referenties

  Waarom kiest men voor
  Kracht Internet Marketing?

  U kunt ervan uitgaan dat bij mij de menselijke relatie hoog in het vaandel staat.

  Persoonlijke eigenschappen

  • Eerlijk en integer;
  • Betrouwbaar;
  • Afspraak is afspraak;
  • Positief;
  • What you see is what you get.

  Zakelijke eigenschappen

  • People matter, results count;
  • Kennis;
  • Korte levertijd;
  • No-nonsense;
  • Altijd bereikbaar;
  • Meedenken;
  • Eerlijk en vertrouwd;
  • Creatief;
  • Transparant.

  Woocommerce Webshop Schroefdirect.nl

  Vrijblijvend marketing gesprek?

  Neem dan contact op met Henk Haandrikman.

  Neem contact op