Content marketing

Kracht Internet Marketing ondersteunt uw boodschap met 'rijke' content, zoals beeld, video, animatie en tekst. Content marketing zorgt voor nieuwe klanten en binding met uw klanten.

Content marketing verrijkt uw boodschap

Over het algemeen zijn wij beelddenkers. Als er een verhaal wordt verteld dan gaat onze fantasie een rol spelen. Van de situatie wordt dan een beeld gevormd, zonder dat ons de beelden worden getoond. Immers kunnen we daardoor het verhaal beter begrijpen en onthouden. We zijn in feite dus content denkers. Een doelgroep wordt aangestuurd tot het overgaan tot actie door middel van beeld, animatie, tekst en de manier waarop ons de boodschap wordt getoond. Door middel van content marketing wordt er meer inhoud gegeven aan uw boodschap.

Ik vind content marketing eigenlijk één van de leukste onderdelen van het vak. Creatief, out of the box denken, het kleuren buiten de lijntjes zeg maar. Het verrijken van een boodschap met content maakt het verschil tussen het verkrijgen van bezoekers of juist géén bezoekers. Verderop leest u meer over de content vormen die ik aanbied.

content marketing en video content

Video content

De nummer twee van meest gebruikte zoekmachines is YouTube. Er worden wereldwijd dagelijks miljoenen video’s geplaatst en bekeken, waardoor er een enorme bron van informatie is ontstaan. De tijd om informatie op te nemen is er eigenlijk niet. Met video content geef je binnen no-time een boodschap door.

Kracht Internet Marketing heeft een samenwerking met Key Feature Media Producties. Samen verrijken we uw boodschap met professionele video en animatie. Met unieke professionele content val je juist op. Hiermee maken wij het verschil.

Foto content

Veel van mijn content haal ik uit een beeldbank die ik zelf gemaakt, heb laten maken en verzameld heb. Dagelijks heb ik hier veel gemak van. Met deze beeldbank verrijk ik mijn boodschap en wordt deze veel aangenamer om te lezen. Bovendien gebruik ik de beelden voor de zoekmachine optimalisatie en mijn social media kanalen. Ik werk graag samen met fotografen of ik verzorg zelf de fotografie. Uw boodschap wordt hierdoor professioneel verwoord in beeld.

foto content

Tekst content

Ik hou ervan om een boodschap luchtig en eenvoudig te houden. Wilt u uw boodschap in tekst goed verwoorden? Dan kunt u deze aangeleverde tekst naar een persoonlijke boodschap laten redigeren en gebruiken voor uw website, nieuwsbrief of social media. Maar soms vraagt een doelgroep om meer technische inhoud. Hiervoor gebruik ik mijn netwerk. Voor elk doel heb ik de juiste tekstschrijver die uw boodschap naar wens kan overbrengen. Vraag eens naar de mogelijkheden.

Content marketing verrijkt uw boodschap en Kracht Internet Marketing helpt u hier graag bij. Tevens help ik u bij uw internet marketing activiteiten, zoals WordPress webdesign, zoekmachine optimalisatie (SEO) en het inrichten van Google Ads campagnes (SEA).

Vrijblijvend marketing gesprek?

Neem dan contact op met Henk Haandrikman.

Neem contact op