Webshop Schortensloven.nl gelanceerd

Heb je altijd al een schort of een sloof willen hebben met je eigen naam erop? Of heb je een horecabedrijf waarbij het personeel geheel in stijl klanten moeten bedienen? Je bedrijf straalt pas professionaliteit uit met de schorten en sloven van schortensloven.nl.

 

webshop shortensloven.nl gelanceerd

Schorten en sloven eenvoudig samenstellen

Wij hebben een nieuwe webshop voor schortensloven.nl gelanceerd. De Eigenaar van schortensloven.nl heeft ons gevraagd een stijlvolle en gemakkelijk te gebruiken webshop te maken. Er zijn maar weinig webshops waarin eenvoudig schorten en sloven in de gewenste huisstijl aan te schaffen zijn. In deze nieuwe webshop is dat dus een stuk eenvoudiger gemaakt.

Zo is het mogelijk om schorten en sloven aan te schaffen met of zonder toevoeging van een logo. Tegelijkertijd kan de klant een logo meesturen, zodat nadien een voorstel naar deze klant gestuurd kan worden. In de website is een mogelijkheid gebouwd om op artikelniveau staffelprijzen weer te geven. De staffelprijs wordt naderhand berekend en dus in mindering gebracht op de totaalprijs.

Functioneel gebruik van variabele opties

De product detailpagina bevat een aantal variabelen waaruit een klant een keuze kan gaan maken. Veelal worden deze keuze mogelijkheden in zogenaamde dropdownmenu’s geplaatst. Op mobiele telefoons en tablets werkt dat niet altijd even gemakkelijk. En dat terwijl er wereldwijd steeds meer via mobiele apparaten wordt besteld. Daarom hebben wij icoontjes toegevoegd, waardoor er door een paar klikken, eenvoudig een keuze gemaakt kan worden.

Schorten en sloven eenvoudig samenstellen

Positieve reacties op deze webshop

Voor ons blijft het een uitdaging om de webshop geheel naar wens van de klant en gebruiker te maken. Zo heeft de klant een aantal critici gevraagd hun mening te geven over de nieuwe webshop. Uiteraard zijn wij erg blij met alle positieve reacties. En daar doen we het tenslotte voor.

Bekijk hier het resultaat

Terug naar overzicht