DocControl heeft een nieuwe website

Heeft u nog een archiefkast vol met papieren documentatie? Of heeft u nog een aantal kasten vol staan met administratieve 'rompslomp'? En merkt u dat het lastig zoeken is in de oude documenten?

DocControl zorgt ervoor dat papierwerk gedigitaliseerd wordt en documenten eenvoudig opgezocht en gevonden kunnen worden. Bedrijven in bijvoorbeeld de advocatuur, notariskantoren, zorginstellingen en andere bedrijven die veel documenten op papier in kasten gearchiveerd hebben, zijn bij uitstek geschikt voor de oplossingen die DocControl te bieden heeft.

website doccontrol

WordPress Website

Kracht Internet Marketing is gevraagd om een website te maken die bedrijven informeert in de digitale oplossingen van DocControl. Op de homepagina wordt door middel van een animatie meteen duidelijk gemaakt welke oplossingen DocControl heeft. Bovendien is de WordPress website zo gemaakt dat bezoekers snel contact kunnen opnemen en informatie kunnen aanvragen. Bovendien laadt de website goed op mobiel en tablet. Dat werkt wel zo prettig. Ten slotte is de website gemakkelijk uit te breiden met een kennisbank aan informatie in de footer van de website.

Bekijk hier de website

Terug naar overzicht