Dakadviezen.nl – Een nieuwe WordPress website

Als we het over Dakadviezen.nl hebben, dan hebben we het over een uitgebreid kennis platvorm voor de dakenbranche.

Voordat we aan dakadviezen.nl begonnen is, is er eerst een plan van aanpak gemaakt. De bedoeling van deze website is dat alle kennis over daken in één platvorm samenkomt. Deelnemende bedrijven halen hier extra voordeel uit, omdat zij beter gevonden worden. Voor hun linkbuilding is dat alleen maar goed.

Review

Met Kracht Internet Marketing hebben we succesvol 2 websites gebouwd. De persoonlijke benadering en het op de juiste manier vorm geven van de ideeën heeft geleid tot een mooi eind resultaat waar wij weer mee verder kunnen!

– Ronald Roerdinkholder

Linkbuilding

Deze website past uitstekend in het straatje van internetmarketing. Linkbuilding zorgt namelijk voor de verbetering van de vindbaarheid in zoekmachines. Het kan websitepagina’s zo maar een aantal posities in de zoekmachines verhogen.

Snel resultaat door filters

De website is voorzien van een aantal filters, waardoor er razend snel door de website gebladerd kan worden. Wordt er bijvoorbeeld gezocht op een dakdekkersbedrijf in Drenthe, dan staan er meteen een aantal resultaten in beeld. Hieruit kan direct een keuze worden gemaakt.

Bekijk hier de website

Dakadviezen

Terug naar overzicht