Werkt u wel volgens moderne internetstandaarden?

7 mei 2019

Kracht Internet Marketing en The Net maken samen gebruik van de modernste internetstandaarden. De samenwerking tussen beide bedrijven zorgt ervoor dat websites, e-mailvoorzieningen en de internetverbindingen van hun klanten 100% voldoen aan de norm waarop internet.nl test.

Doe de website en e-mailtest

Op internet.nl kan een website, e-mailvoorziening of internetverbinding getest worden op de modernste internetstandaarden. Voldoet een website 100% aan de norm die gebaseerd is op de ‘pas toe of leg uit’-lijst van Forum Standaardisatie, op veiligheidsadviezen van NCSC, en op relevante RFC’s van IETF dan wordt een website toegevoegd aan de Hall of Fame van internet.nl. Doe de test en check of u 100% scoort.

moderne internetstandaarden

Te veel bedrijven werken niet volgens moderne internetstandaarden

Eigenlijk zou elk bedrijf zich moeten houden aan de gestelde normen, maar helaas is dat voor de meeste bedrijven niet het geval. Dit is dus de reden dat Kracht Internet Marketing en The Net hierin zijn gaan samenwerken. Voor Kracht Internet Marketing is dit een unieke aanvulling op de internet diensten. Er zijn immers maar weinig internet marketing bedrijven die voldoen aan de moderne internetstandaarden en deze gebruiken voor de webhosting van hun klanten. Ook hierin onderscheidt Kracht Internet Marketing zich ten opzichte van andere vergelijkbare bedrijven.

Wist u dat de meeste ICT bedrijven, banken, zorginstellingen en overheidsinstanties niet eens gebruik maken van de gestelde normen?

Dit is best een kwalijke zaak, vindt u niet?

100% veilig?

Indien uw website, e-mailvoorziening of internetverbinding voldoet aan de gestelde normen, dan wil dat niet zeggen dan de gebruikte diensten per definitie 100% veilig zijn. Er zijn namelijk nog veel meer aspecten die een bijdrage leveren aan een optimale veiligheid. Maar scoort u 100% op internet.nl, dan weet u in ieder geval zeker dat uw website en e-mailvoorziening werkt in overeenstemming met de geldende wet- en regelgeving.

Gaat u voor 100% of wacht u nog steeds rustig af?

Wilt u werken met de nieuwste internetstandaarden, dan kunt u direct actie ondernemen. Neem contact op, dan nemen we de benodigde stappen door. Dan zorgen we er samen voor dat u ook 100% scoort en dus volgens de nieuwste internetstandaarden werkt.

Terug naar overzicht