WordPress website met offerte module

Qwinpro heeft een nieuwe website laten maken. Kracht Internet Marketing is gevraagd om een Wordpress website met offerte module te ontwikkelen.

Wordpress website met offerte module

Product overzicht met productfilters

Qwinpro dak- en wandpanelen is een allround leverancier van bouwproducten. Zij leveren alles op het gebied van dak- & gevel systemen. Bovendien kan men daar terecht voor gevel- en dakrenovatie en asbestsanering.

Hun toenmalige website was aan vernieuwing toe. Het bedrijf Qwinpro is door de jaren heen namelijk sterk veranderd. De laatste weken hebben wij -Qwinpro en Kracht Internet Marketing- hard gewerkt aan het vernieuwen van de website.

De nieuwe website bestaat uit informatieve pagina’s in combinatie met producten en projecten. De projecten zijn keurig onderverdeeld in categorieën die eenvoudig door de website bezoeker op filter geselecteerd kunnen worden. Daarentegen zijn de producten in een submenu te raadplegen. De productgroepen bestaan uit producten die op kenmerken gefilterd kunnen worden.

productfilters

Dat maakt het dat deze WordPress website eenvoudig te hanteren is en de bezoeker niet verdwaalt in de hoeveelheid informatie.

Vernieuwde WordPress offerte module

Eén van de belangrijkste aspecten van deze WordPress website is de nieuwe offerte module. Deze module is speciaal voor Qwinpro ontwikkeld. In deze offerte module kan de bezoeker per product aangeven welke wensen hij of zij heeft. Elk product kan apart worden toegevoegd aan de offerte, welke na het invullen van NAW gegevens kan worden verstuurd.

Qwinpro krijgt per mail dan een complete lijst met alle toegevoegde producten. De productfilters in combinatie met de vernieuwde offerte module is een prachtige aanvulling voor Qwinpro en haar klanten.

Bekijk hier de website

Wilt u ook een WordPress website met offerte module?

Informeer dan eens naar de kosten van een WordPress website en de extra opties.

Terug naar overzicht