Huisstijl en website Muilwijk Boomverzorging

Auke Muilwijk is onlangs gestart met zijn bedrijf Muilwijk Boomverzorging. Hij heeft ons gevraagd een nieuwe huisstijl en een nieuwe website te maken. Inmiddels scoort deze website al aardig hoog in Google.

website Muilwijk Boomverzorging

Nieuw logo voor Muilwijk Boomverzorging

Voordat we konden starten met het concept van de website, hebben we eerst een logo gemaakt om te bepalen welke uitstraling de website moest krijgen. Wij denken dat het zeer geslaagd is en het bedrijf met dit logo heel professioneel voor de dag komt.

Logo Muilwijk Boomverzorging

Nieuwe website wordt goed gevonden

De klant had de wens dat de nieuwe website een goede basis zou worden om van voldoende informatie te kunnen voorzien. In de regio zijn meer bedrijven die hetzelfde aanbieden. Die bedrijven worden immers al goed gevonden in Google. Met met deze website wil Muilwijk net zo goed of zelfs beter worden gevonden in de zoekmachines. Inmiddels is de website al even in de lucht en langzamerhand begint deze website in ranking te stijgen. De teksten zijn door Muilwijk zelf verzorgd en wij hebben dit verbeterd en een aantal nieuwe pagina’s aangemaakt om ze in ranking te doen stijgen.

Nieuwe website gemakkelijk in onderhoud

Auke Muilwijk onderhoudt niet alleen tuinen ;), maar zijn website wordt ook regelmatig aangevuld met nieuwe informatie. Het is mooi om te zien hoe verzorgd deze website van informatie wordt voorzien. Toffe foto’s en leuke teksten wisselen elkaar af. Hier doen we het tenslotte voor.

Wil jij ook een gemakkelijk te onderhouden website?

Neem vandaag nog contact met ons op.

Bekijk hier de nieuwe website

Terug naar overzicht