Logo en website Gezinshuis Trinidad

Gezinshuis Trinidad is een plek waar liefdevolle zorg en ondersteuning worden geboden aan kinderen die tijdelijk niet thuis kunnen wonen. Met de missie om deze kinderen een veilige en warme omgeving te bieden, heeft Gezinshuis Trinidad een nieuwe website laten maken om hun inspanningen uit te breiden en hun boodschap met een groter publiek te delen.

gezinshuis trinidad

Een nieuw logo

logo Gezinshuis Trinidad

Het gezin heeft zich onlangs ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder de naam Gezinshuis Trinidad. De eigenaren hadden een heel specifieke wens, waarbij ze een eenvoudige schets graag uitgewerkt wilden zien in een pakkend logo. Uiteindelijk hebben we meerdere kleurvoorstellen gemaakt en is de keuze op dit logo gevallen.

Een Thuis Online Creëren

De website van Gezinshuis Trinidad is ontworpen om een warme en uitnodigende sfeer te creëren, vergelijkbaar met de ervaring die kinderen in het gezinshuis zelf zouden vinden. De kleuren, lay-out en afbeeldingen worden zorgvuldig gekozen om een gevoel van gezelligheid en geborgenheid over te brengen. Bij het openen van de startpagina worden bezoekers begroet met een glimlachende foto van de kinderen en de zorgzame ouders, wat meteen een gevoel van vertrouwen opwekt.

Informatieve pagina’s

De website is voorzien van uitgebreide informatie over het gezinshuis, de eigenaren, de missie en visie, en hun werkwijze. Elk van deze onderwerpen is met zorg samengesteld om bezoekers een duidelijk beeld te geven van de werking van Gezinshuis Trinidad en hoe zij kunnen bijdragen aan het verbeteren van de levens van de kinderen.

Het Verhaal van Gezinshuis Trinidad

Een bijzonder kenmerk van de website is de impressie pagina waarin in beeld het gezinshuis wordt geschetst. Door het delen van deze persoonlijke foto’s, probeert Gezinshuis Trinidad empathie te wekken bij de bezoekers. Deze foto’s benadrukken ook de positieve impact die het gezinshuis heeft op het leven van deze kinderen en hoe liefdevolle zorg hun toekomst kan veranderen.

Updates

Om de betrokkenheid van bezoekers te behouden, zullen er regelmatig nieuwe foto’s (content) worden toegevoegd. Hierbij wordt rekening gehouden met de privacy van de kinderen.

Conclusie

De website van Gezinshuis Trinidad is veel meer dan alleen een online platform; het is een venster naar een wereld van liefdevolle zorg en steun voor kinderen die het het hardst nodig hebben. Door een warme en uitnodigende sfeer te creëren en foto’s te delen die het hart raken, overbrugt deze website de kloof tussen het gezinshuis en de bredere gemeenschap. Hierdoor krijgen mensen de kans om betrokken te raken en een verschil te maken in het leven van deze bijzondere kinderen, met als uiteindelijk doel hen een hoopvolle toekomst te bieden waar ze recht op hebben.

Bekijk hier de website

Terug naar overzicht