Website voor een hotel gelanceerd

Net nadat de nieuwe website voor Herberg van Wapse is gelanceerd is er meteen een nieuw concept gemaakt voor het hotel; Wapser Herberg. Inmiddels is Wapser Herberg verkozen tot een 4-sterren hotel. Hiervoor is de nieuwe website deze week gelanceerd.

Nieuwe WordPress website voor de Wapser Herberg

Website voor een hotel – De Wapser Herberg heeft besloten om voor het restaurant een aparte website te laten maken en tevens heeft zij dit voor het hotel gedeelte hetzelfde gedaan. Wij zijn heel tevreden met het resultaat. Het is een prachtige website geworden die heel eenvoudig uit te breiden is met nieuws, arrangementen en overige pagina’s. Doordat beide websites een eigen uitstraling hebben en de dienstverleningen gesplitst zijn in twee websites kan er beter gefocust worden op de betreffende dienst.

website voor een hotel

Toepassingen voor de website

De website voor de Wapser Herberg bestaat uit verschillende overzichtspagina’s, zoals een overzichtspagina met hotelkamers, een nieuwsoverzicht en tevens een overzichtspagina met arrangementen.

Optimalisatie van de website

De website is technisch geoptimaliseerd. Hierdoor laadt de website snel, wat een positief effect heeft op de vindbaarheid van deze website. Door het implementeren van een SEO plugin kan elke pagina geoptimaliseerd worden ter verbetering van de vindbaarheid in zoekmachines.

Bezoek de website

Terug naar overzicht