Nieuwe WordPress website Fotografie JZ

Naar aanleiding van een zoekmachine optimalisatie gesprek heeft Jasper van der Zwan, eigenaar van Fotografie JZ, besloten om een nieuwe website te laten bouwen. Ik wil Jasper dan ook bedanken voor deze mooie opdracht.

Functionaliteiten van deze nieuwe WordPress website Fotografie JZ

Omdat Fotografie JZ drie specialismen onderverdeeld wil hebben in deze verschillende groepen is de structuur van de WordPress website hierop aangepast. Het is dan ook mogelijk om op de homepagina een keuze te maken in bruidsfotografie, portretfotografie en afscheidsfotografie. Voor de eenvoud is er bovendien gekozen om elk onderdeel dezelfde functionaliteiten te geven. De volgende functionaliteiten zijn dan ook in verwerkt: een portfolio, berichten pagina compleet met filtersysteem en voor elke groep is een tarieven overzicht te raadplegen. Ten slotte kunnen actiepagina’s aangemaakt worden voor elke gewenste groep.

Nieuwe WordPress website voor Fotografie JZ

WordPress website en het toepassen van Call to actions

Het gebruik van call-to-actions is essentieel voor elke website die hier gemaakt wordt. Een website is een visitekaartje voor elk bedrijf, maar waarom zouden we dit niet gaan gebruiken om meer aanvragen te ontvangen? Laat bezoekers weten wat ervan hen wordt verwacht. In dit geval is het goed om te weten wat deze fotograaf kan en welke mogelijkheden hij heeft. Vervolgens krijgt de bezoeker de gelegenheid om te bellen of een e-mailformulier in te vullen. En dit moet eenvoudig en snel kunnen.

Naar fotografie JZ

Terug naar overzicht