Nieuwe website voor Waterink Keukens

Daar is die dan. Een nieuwe Wordpress website voor Waterink Keukens. In 2019 is de technische realisatie voor de nieuwe website voor Waterink Keukens afgerond. En nu zijn alle pagina's inmiddels gevuld en kon de website eindelijk online.

website waterink keukens

Veel werk verzet

Toen we vorig jaar letterlijk aan de keukentafel een akkoord hebben gekregen op het realiseren van een nieuwe website voor Waterink Keukens, wisten we dat het een hele klus zou worden om de nieuwe website te vullen. We wilden kosten wat het kost voorkomen dat de website zou dalen in de Google ranking. Hier is vooraf rekening mee gehouden door de structuur van de website niet te veel te wijzigen ten opzichte van de bestaande website. Bovendien zijn alle pagina’s overgenomen, herschreven en hebben we de interne links opnieuw toegevoegd. En niet te vergeten zijn alle producten van de webshop opnieuw in de nieuwe webshop geplaatst.

Snelheid van de website

Omdat de laadsnelheid van de oude website een voordeel was, hebben we goed nagedacht over de nieuwe website. Want ook deze zou zowel op PC als Mobiel snel moeten laden. Tegenwoordig wordt dit namelijk steeds belangrijker. Bovendien is een traag ladende website een ergernis geworden voor iedere bezoeker.

Er is rekening gehouden met gebruikerservaring

In 2021 zal Google de pagina-ervaring van gebruikers gaan gebruiken als rankingsfactor. Gelukkig hebben we hier het afgelopen jaar al rekening mee gehouden. Zo hebben we er bijvoorbeeld voor gezorgd dat een bezoeker op de renovatie pagina meteen een offerte kan gaan aanvragen. Men hoeft dus niet lang te zoeken naar een contactpagina of iets dergelijks. Het is meteen duidelijk wat er van hen wordt verwacht. In de toekomst zal hier nog veel aandacht aan besteed gaan worden. Uiteindelijk proberen we het voor de website bezoeker zo gemakkelijk mogelijk te maken.

website pagina keukenrenovatie

Redirects

Ten slotte hebben we voor elke pagina, waar een nieuwe paginabenaming voor is gemaakt, de oude paginabenaming doorverwezen naar de nieuwe. Een zogenaamde redirect. Hiermee hebben we voorkomen dat er 404-pagina’s verschijnen en tevens is hiermee ook een daling in de Google ranking voorkomen.

We zijn er blij mee de nieuwe website te laten zien

Het was even werk. Maar we hebben er samen met het personeel van Waterink Keukens hard aan gewerkt om de website in juli dit jaar klaar te krijgen. En dat is gelukt.

Bekijk hier de nieuwe website

Terug naar overzicht