De Tombstone Specialist in een nieuw jasje

Wat een prachtig project was dit zeg! Voor De Tombstone specialist hebben we hun website in een nieuw jasje gestoken. Het is een heel duidelijke website geworden met boordevol informatie betreffende awards die zij aanbieden.

De Tombstone Specialist in een nieuw jasje

Overzichtelijke website met uitgebreide productinformatie

De Tombstone Specialist verkoopt een grote diversiteit awards, waaronder acrylaat, glas en bamboe awards. Ze worden aangeboden in verschillende maten en vormen. Wij hebben een website ontwikkeld waarbij de bezoeker heel eenvoudig het productaanbod kan bekijken en een offerte kan aanvragen. Deze website voldoet aan alle wensen van de klant. Hij is overzichtelijk, laadt snel en is heel eenvoudig te beheren. Bovendien is de website heel goed te bekijken op PC, mobiel en tablet.

Content maakt het verschil!

Het gebruik van professioneel beeldmateriaal is bepalend voor de uitstraling van de website. Alle producten zijn dan ook gefotografeerd door een professionele fotograaf en de teksten door een professionele tekstschrijfster. Alles klopt en sluit precies aan bij de doelgroep. De klant is er tevreden met het resultaat en wij zijn erg blij met de samenwerking.

Speciale wensen?

Heb jij speciale online wensen? Neem dan contact met ons op.

Benieuwd naar het resultaat?

Terug naar overzicht