Content Marketing voor MOCTB

MOCTB biedt transport oplossingen aan die resulteren in een betere concurrentiepositie voor hun klanten. Dit doen zij door het contact met hun klanten, service gericht en persoonlijk te houden en door het aanbieden van specialistische vakkennis tegen eerlijke concurrerende tarieven. Voor MOCTB verzorgen wij social media content en content voor hun website.

Beter zichtbaar door doelgerichte content

Elke week verzorgen wij nieuwe content ten behoeve van social media posts. Samen met de klant bedenken we voor MOCTB teksten die aansluiten bij de diensten die zij aanbieden. Bovendien maken wij hiervoor beeldmateriaal, al dan niet bewegend, die de doelgroep moet triggeren de website te bezoeken.


Linkbuilding verbetert de vindbaarheid

Inmiddels is voor een groot gedeelte de website aangevuld met nieuwe content. Om de betrouwbaarheid en vindbaarheid van de website te verbeteren zijn wij een linkbuilding traject gestart. In 3 maanden tijd zorgen wij ervoor dat de website in meer dan 1000 blog websites wordt vermeld met een directe link naar moctb.nl of één van de onderliggende pagina’s. In een rapport wordt dit nauwlettend in de gaten gehouden. Uiteindelijk zullen belangrijke pagina’s beter gaan scoren in de zoekmachines.

Content Marketing voor MOCTB

Google Ads campagnes

Om precies de gewenste doelgroep aan te spreken en aanvragen van hun te ontvangen, hebben we diverse Google advertentie campagnes ingericht. Elke conversie afkomstig van de campagnes wordt dan ook bijgehouden. Ondanks de grote concurrentie lukt het om aanvragen te ontvangen.

Google Ads

Zoek jij een online marketing bureau?

Maak dan eens een afspraak!

Terug naar overzicht