2 WordPress websites voor Kamphof Trappen

Voor Kamphof Trappen in Pesse heeft Kracht Internet Marketing 2 websites omgezet naar Wordpress. Het systeem dat deze klant gebruikte voldeed op zich prima, maar Kamphof kon de beide websites niet verhuizen naar een andere webhosting provider.

Het probleem van door webdevelopers op maat gemaakte website CMS systemen is dat deze beheersystemen veelal niet overdraagbaar zijn. Hierdoor zijn ondernemers niet vrij om bijvoorbeeld te verhuizen naar een andere webhosting provider. Met WordPress als basis is het mogelijk om elk gewenste website te bouwen. Hiermee heeft de eigenaar van de website, de ondernemer dus dan wel alle vrijheid om over te stappen. Omdat WordPress wel overdraagbaar is.

Website Kamphof Trappen

Het zelfde probleem ondervond Kamphof Trappen. In korte tijd heeft Kracht Internet Marketing 2 websites gebouwd die qua uiterlijk en functionaliteiten identiek zijn aan elkaar. Er is begonnen aan Kamphof Trappen. De bestaande website is gehele nagebouwd en alle bestaande pagina’s zijn gekopieerd en toegevoegd aan de nieuwe website. Alle content, zoals tekst, beeld, tekstlinks, maar ook de meta omschrijvingen zijn overgenomen. Ten slotte zijn alle website adres verwijzingen van oude pagina’s naar de nieuwe pagina’s (redirects) doorgevoerd. Alles is gedaan om de huidige google ranking niet te verliezen.

Naar de website

Website Brandtrappen Specialist

Nadat de website van Kamphof Trappen was gemaakt, is een kopie gemaakt van die website voor Brand Trappen Specialist. Alle bestaande content paste namelijk exact in dit format. Er zijn een aantal stijl aanpassingen gedaan om de look en feel van Brandtrappen Specialist te krijgen. Ook hier zijn alle gegevens overgenomen van de bestaande website om de Google ranking niet te verliezen.

Naar de website

Terug naar overzicht