Nieuwe WordPress site voor ACES BV

ACES BV is een adviseur voor elektronische sluitsystemen en geeft onafhankelijk advies aan alle type organisaties. De toenmalige website voldeed niet meer aan de vereisten van Aces BV. Wij hebben de opdracht gekregen om een nieuwe website voor hun te ontwikkelen.

Nieuwe WordPress site voor ACES BV

Nieuwe WordPress website

De bedoeling van deze website is om op heel eenvoudige wijze de doelgroep van Aces BV hun specialismen te tonen. Zonder veel poespas, maar toch sfeervol. De pagina’s bevatten korte en bondige teksten en worden afgewisseld met grote afbeeldingen. Zodra naar beneden gescrold wordt komen een voor een de verschillende elementen in beeld.

WordPress beheer

Het beheer van de website is net zo eenvoudig als de website aan de voorkant laat zien. Ondanks dat we vooraf een ontwerp hebben gemaakt en naar aanleiding daarvan een vast stramien. Kan de beheerder zelf de positie bepalen van een blok van 1-kolom, een blok van 2-kolommen of Call-to-Action. Tevens kan per tekstblok een achtergrond bepaald worden door de beheerder. In het beheer is exact aangegeven in welk formaat een afbeelding moet worden gebruikt. Dat is wel zo handig.

Bekijk deze website

Terug naar overzicht