Unieke Website voor Topdrukte

Wat is het toch gaaf als je je eigen product online kunt maken, zoals een grote fotowand, telefoonstandaard of naambordje met foto. Deze nieuwe website maakt dat allemaal mogelijk. In een paar klikken kan men eenvoudig een gepersonaliseerd product maken.

Unieke Website voor Topdrukte

In januari 2021 heeft Topdrukte een nieuwe website gelanceerd onder de naam topdrukte.nl. Voor deze klant hebben wij een WordPress website met een WooCommerce webshop ontwikkeld. Eigenlijk is deze nieuwe webshop een vervolg op een bestaande webshop. We leven in een tijd dat men zelf de touwtjes in handen wil houden. Zo zijn er genoeg websites te vinden, waarbij je canvas doeken, posters en fotoalbums en dergelijke kan ontwerpen en maken. Ook bij Topdrukte.nl hadden ze de wens om een editor geïntegreerd te krijgen in hun webshop.

Topdrukte.nl uniek in maatwerk

Het is toch geweldig als je zelfstandig producten kan maken met je eigen foto’s en teksten? Topdrukte.nl maakt dat allemaal mogelijk met deze nieuwe webshop. En bovendien wordt elk product bij hun in eigen huis geproduceerd. Regelmatig zullen nieuwe producten in de website getoond worden die andere bedrijven niet (kunnen) aanbieden.

Unieke website een leuke uitdaging

Er is een leuke samenwerking ontstaan tussen Topdrukte en Kracht Internet Marketing. De medewerkers van Topdrukte.nl hebben namelijk zelf een ontwerp gemaakt op basis van een door ons aangegeven structuur. En uiteindelijk is er een fantastische website tot stand gekomen. Geheel naar tevredenheid van de klant, maar ook naar onze tevredenheid.

Bekijk hier de website

 

Terug naar overzicht