Responsive website ZakenNet Nederland

Voor ZakenNet Nederland is er in het verleden een zogenaamde Wordpress multisite gemaakt welke tot voor kort nog prima functioneerde. Maar tegenwoordig wordt er verwacht dat iedere website er goed uitziet op elk gewenst apparaat. Immers wordt er steeds meer gebruik gemaakt van mobiele apparaten, zoals tablets en mobiele telefoons.

Voordeel multisite

Eén van de grote voordelen van een multisite is wel dat er voor meerdere websites één (super)beheer mogelijkheid is. Maar ook dat de websites afzonderlijk door andere beheerders aangepast kunnen worden. Bovendien kan met een aantal eenvoudige stappen een geheel nieuwe website worden gelanceerd.

Responsive website

De website voor ZakenNet Nederland was destijds niet gemaakt voor mobiele apparaten. Nu na 4 jaar is er besloten de website om te bouwen naar een goed functionerende WordPress responsive website. Wat normaliter voor een enkele ‘normale’ website een minder uitdagende klus is, geldt dat niet voor een multisite. Uiteindelijk zal bij het aanmaken van een nieuwe website, de responsive versie ook goed moeten werken.

responsive website ZakenNet

Tevreden

Het is gelukt om zonder problemen een update van de website te maken. De website is niet alleen responsive gemaakt, maar ook op technische gebied vernieuwd is. Kortom: ik ben tevreden, maar de klant en de gebruikers zijn net zo tevreden.

Bekijk hier de website

Terug naar overzicht