Kleurrijke website voor zomerkampen.nl

We smachten er allemaal weer naar om elkaar te mogen ontmoeten. En met name de jeugd kan niet wachten om weer met elkaar te mogen samenkomen en avonturen te beleven. Wat is dan een mooiere gelegenheid dan zomerkampen.nl?

website zomerkampen

Flitsende website voor Zomerkampen.nl

Wij hebben een flitsende website opgeleverd voor Zomerkampen.nl. Zomerkampen.nl is een onderdeel van Tweehek Recreatie in Westdorp (Drenthe). Tweehek Recreatie heeft diverse groepsaccommodaties die geschikt zijn voor vertier voor jong en oud. De nieuwe website zomerkampen.nl zal op den duur de website jeugdvakantiesnederland.nl gaan vervangen. Zomerkampen.nl heeft een fris uiterlijk en is uitnodigend door de afwisseling van foto’s en video’s in de website. Bovendien is de website kleurrijk gevuld en helder in de informatie die getoond wordt.

Structuur en snelheid van website

Met name het gebruik van video’s, grote afbeeldingen en javascripts kunnen de laadsnelheid vertragen. Hier hebben we vooraf goed over nagedacht, net als de structuur van de website. Bezoekers kunnen heel eenvoudig en snel door de verschillende zomerkampen bladeren om het gewenste kamp te kunnen boeken. Wij zijn heel blij met het resultaat en we verwachten dan ook veel boekingen te genereren door deze website.

Heb jij ook zo’n zin in de zomer? Deze website versterkt dat gevoel!

Bekijk hier het resultaat

Terug naar overzicht