Nieuwe website voor Timmermans Hardglas

Timmermans Hardglas B.V. heeft een nieuw jasje. Omdat eigenaar Erik Timmermans op 4 februari in Utrecht zijn bedrijf tijdens de Bouwbeurs presenteert moest en zou de website klaar zijn voor die tijd. En dat is gelukt!

Nieuwe WordPress website

Nieuwe website voor Timmermans Hardglas – In korte tijd is er een WordPress website gerealiseerd voor Timmermans Hardglas. Zoals reeds aangegeven zou voor 4 februari de website gereed moeten zijn. Evenals pennen, notitieblokjes, een brochure en diverse andere reclame uitingen. Kracht Internet Marketing is gevraagd om voor de uitvoering te zorgen. Eind januari is er een digitale nieuwsbrief verstuurd om relaties van Timmermans hiervan op de hoogte te stellen.

Nieuwe website voor Timmermans Hardglas

Internet en marketing totaal leverancier

Vanwege mijn jarenlange ervaring op het gebied van reclame, internet en marketing is het mogelijk dit soort omvangrijke opdrachten door mij te laten verzorgen. Mede dankzij een duidelijk geformuleerde opdracht en een gedegen marketingplan met uitgewerkt logo -ontwikkeld door Bureau Strak uit Hardenberg- was het mogelijk om binnen een aantal weken de website en de overige reclame uitingen te realiseren. Deze korte levertijd werd mede mogelijk gemaakt door accuraat reageren van de klant en de goede samenwerking met de klant. Al met al dus een klus waar we trots op mogen zijn.

Bekijk hier de website

Terug naar overzicht