Offertemodule voor Timmermans Hardglas

Wat is er mooier dan een online offertemodule? Een multifunctionele, flexibele offertemodule met complete bestelinstructie. Het is namelijk nog niet eerder voorgekomen dat het aanvragen van een offerte of het plaatsen van een order voor Klep-, val- en draairamen, zo eenvoudig was.

Eenvoudige offertemodule gemakkelijk uit te breiden

Voor Timmermans Hardglas BV hebben wij een offertemodule ontwikkeld welke geïntegreerd is in een WordPress website omgeving. Deze offertemodule is voor zowel de website beheerder als de aanvrager heel eenvoudig te gebruiken.

Offertemodule voor kvdramen.nl

Zo kan de beheerder bijvoorbeeld voor elk product afzonderlijk een offerte-formulier aanmaken. Deze offerte-formulieren kunnen dus per product verschillend zijn. Hiervoor hoeft de website beheerder dus geen technische kennis te hebben. Bovendien bestaat het beheer uit diverse content blokken die gevuld kunnen worden met beeldmaterialen, PDF’s en teksten. Het is een kwestie invullen, opslaan en klaar is Kees.

Productformulieren eenvoudig aan te maken

kvdramen.nl eenvoudig voor elke aanvrager

Voordat de website werd gebouwd, hebben we eerst goed nagedacht over het gebruiksgemak ervan. Elke klant moet namelijk in staat kunnen zijn om een aanvraag voor klepramen, valramen of draairamen in welke uitvoering dan ook, in te kunnen dienen. Wij hebben Tim de Glasman in het leven geroepen die stapsgewijs een uitleg geeft over deze aanvraagmodule. Wij hebben hiervoor een instructievideo gemaakt.

Op elke productpagina zijn afbeeldingen en een video te zien. De video op de productpagina verduidelijkt de werking van het type raam en de tekeningen geven de omschrijvingen en maten weer die moeten worden ingevoerd. Voordat men de maten invoert kan de klant ervoor kiezen om de instructievideo te raadplegen. Hier kan de klant zien dat in een paar stappen een aanvraag is ingediend.

Instructievideo ontwikkeld door Kracht Internet Marketing

De afhandeling van een aanvraag

Wat zeker zo belangrijk is, is de afhandeling van de aanvraag. Nadat de klant alle gegevens heeft ingevuld en de bestelling heeft geplaatst, dan wordt er automatisch een bevestiging gestuurd met PDF-document als bijlage. De aanvraag die binnenkomt bij Timmermans Hardglas BV geeft een mooi overzicht van de aanvraag weer met dezelfde bijlage als de aanvrager heeft ontvangen.

Ten slotte

Alle werkzaamheden, zoals video’s, fotografie, animaties en website is volledig door ons verzorgd. Wij zijn er heel blij mee om onderdeel te mogen zijn van dit prachtige project. Dus bent u opzoek naar een internet marketing bureau? Neem dan contact met ons op!

Bekijk hier de website

Terug naar overzicht