Notariskantoor Temmink heeft een nieuwe website

Notariskantoor Temmink heeft een nieuwe website laten maken door Kracht Internet Marketing. Het is een overzichtelijke website geworden en helemaal van deze tijd.

WordPress website

Deze nieuwe op maat gemaakte website is ontwikkeld in WordPress. Notaris Kantoor Temmink was toe aan een nieuwe website. Dit kwam mede doordat het vorige beheersysteem niet overdraagbaar was. WordPress is een beheersysteem dat wereldwijd wordt gebruikt. Het is hierdoor mogelijk om een website bij elk gewenste hosting provider onder te brengen. De website is van de klant en blijft van de klant. En dat is wel zo prettig.

De website is geheel naar wens van de klant gemaakt. De diensten van Notariskantoor Temmink zijn duidelijk in beeld gebracht en daardoor meteen te raadplegen. Zoals elke door Kracht Internet Marketing gemaakte website is de website goed te bekijken op PC en mobiele apparaten.

Notariskantoor Temmink heeft een nieuwe website

Bekijk deze WordPress website

WordPress website laten maken?

Wilt u ook een website laten maken? Neemt u dan contact op voor een afspraak. Dan bekijken wij meteen welke mogelijkheden er zijn. Laat u eens verrassen door een mooi WordPress webdesign.

Terug naar overzicht