Nieuwe website voor Grands Brands

Diverse luxe kledingmerken worden vertegenwoordigd door Grand Brands. Grand Brands is dé agent voor kwaliteitskleding voor alle seizoenen. Zij vertegenwoordigen geen fast fashion, maar tijdloze authentieke Europese merken met karakter.

In het begin van dit jaar werd ik telefonisch benaderd door Grand Brands. Omdat er gezocht werd op de termen WordPress webdesign Drenthe, kwam Kracht Internet Marketing in de Google zoekresultaten duidelijk naar voren.

Kracht Internet Marketing heeft een nieuwe website voor Grand Brands gemaakt die gericht is op winkeliers die gaan voor de merken waar Grand Brands voor staat. In deze WordPress website is ruimte gemaakt voor het uitlichten van hun merken. Bovendien kan er gezocht worden op de winkels per provincie in combinatie met de merken die zij verkopen. Hiervoor is op maat een filter gemaakt die het zoeken vereenvoudigd.

De wensen van de klant zijn perfect vertaald in een gebruiksvriendelijke website die nog jaren mee zal gaan. Maar wie kan dit beter verwoorden dan de klant zelf?

Dank voor je uitstekend werk en vlotte hulp. Heb vanuit mijn oude werk veel ervaring met webbouwers en ik moet eerlijk zeggen: je hebt je belofte écht waargemaakt: de site simpel en effectief houden met slimmigheden om contentmanagement zelf te kunnen doen. En dat is voorheen vaak moeilijker gebleken dan vooraf beloofd. Dus complimenten daarvoor. – Erik Sigtermans

nieuwe website voor Grand Brands

Bekijk hier de website

Terug naar overzicht