Website voor Trainingen en Advies

Bloemendal Arbo Adviesburo biedt jarenlang ondersteuning op het gebied van arbeidsveiligheid aan het bedrijfsleven, zorginstellingen en de overheid. Zij geven bovendien diverse trainingen op dit gebied. Wij hebben hiervoor een nieuwe website gelanceerd. Bezoekers kunnen nu zich nog gemakkelijker aanmelden voor een training op een aangegeven trainingsdatum.

website bloemendals advies

Website overzichtpagina voor Advies en Trainingen

De website hebben we opgebouwd uit categorieën waarin snel genavigeerd kan worden. Dit wordt mogelijk gemaakt door de overzichtspagina’s die overzichtelijk onderverdeeld zijn in blokken. Omdat de overzichtspagina voor bijvoorbeeld de trainingen uit veel verschillende trainingspagina’s bestaat, is hiervoor een filter ingericht. Hierdoor kan de gebruiker kinderlijk eenvoudig de gewenste trainingen vinden.

Trainingen en aanmelden

Indien de bezoeker een training wil volgen, dan kan hij of zij niet alleen snel de training vinden, maar ook het inschrijven voor de training is heel snel te doen. Door één klik op de inschrijf button navigeert men automatisch naar de trainingsdata, om vervolgens meerdere cursisten op te kunnen geven. De trainingsdata verdwijnen automatisch als de datum is verstreken, wat wel zo handig is.

Webshop

Voor de webshop had de klant hele specifieke wensen die we geïntegreerd hebben, zoals het vergelijken van verschillende producten. Voor de rest hebben we de mogelijkheden die WooCommerce webshop biedt geïntegreerd in de huisstijl van Bloemendal Arbo Adviesburo.

Bekijk hier de website

Wilt u ook een maatwerk oplossing?

Meer informatie over het laten maken van een webshop.

Terug naar overzicht