Webshop voor CleanDustry

HPC Holland heeft mij gevraagd om een nieuwe naam te bedenken voor een nieuwe webshop. Via deze webshop zou uiteindelijk technische industriële reinigingsonderdelen worden verkocht voor de industrie.

webshop voor Cleandustry

In hele korte tijd is de naam CleanDustry ontstaan. Dit is mijns inziens een logische benaming voor industriële reinigingsartikelen. De naam CleanDustry moest even ‘landen’, maar een voorstel van een website in combinatie met de nieuwe naam heeft de klant doen overtuigen.

Omdat de WordPress webshop uit veel productgroepen en subgroepen zou gaan bestaan is er lang nagedacht over een passende indeling. Maar het resultaat mag er zeker zijn. Het is een heel overzichtelijke webshop geworden waar de gebruiker zowel op PC als mobiele apparaten eenvoudig doorheen kan bladeren. Men raak niet verstrikt in een onoverzichtelijke warboel van producten. Steeds kan men gemakkelijk artikelen terugvinden en bestellen.

Hall of Fame

Omdat wij altijd werken met de nieuwste internet standaarden heeft de klant gekozen de domeinnaam en webhosting bij Kracht Internet Marketing onder te brengen. Inmiddels is hierdoor cleandustry.nl toegevoegd aan de Hall of Fame van internet.nl. En dat is wel zo veilig!!

De klant tevreden, gebruikers tevreden en wij natuurlijk ook.

Bekijk hier de website

Terug naar overzicht