Nieuwe webshop Lloyd Industrials

"Ziet er geweldig uit! Echt nice!" waren de woorden van de beide eigenaren van Lloyd Industrials uit Rotterdam. Een nieuwe webshop is gelanceerd voor deze mooie klant. Voor deze maatwerk webshop is Wordpress met Woocommerce als basis gebruikt.

WordPress webshop Lloyd Industrials

Na een goed gesprek en de wensen te hebben genoteerd is een digitaal ontwerp gemaakt en gepresenteerd. Met dit ontwerp is de basis gelegd voor de nieuwe WordPress webshop van Lloyd Industrials. Bovendien sluit het ontwerp precies aan op de huisstijl.

Het idee was om de structuur eenvoudig te houden en de laadsnelheid zo optimaal mogelijk te maken. Bezoekers moeten worden geïnspireerd. Hun producten zijn uniek en nergens anders verkrijgbaar. De producten worden ook als zodanig gepresenteerd. Uniek dus.

Webshop bestelproces

Het bestelproces is net zo eenvoudig als de structuur van de website. Men zal snel de website moeten kunnen doorzoeken om hun perfecte industriële lamp te kunnen vinden. We weten zeker dat dat gaat lukken met deze website.

webshop Lloyd Industrials

Zoekmachine optimalisatie

De volgende stap is de zoekmachine optimalisatie. Om ervoor te zorgen dat meer bezoekers bekend raken met de producten van Lloyd Industrials zijn zoekmachine optimalisatie en Google Ads de eerste stappen die moeten worden gezet. Aan de producten kan het zeker niet liggen. Deze zijn uniek en een lust voor het oog. De moeite waard dus om even een kijkje te komen nemen.

Naar webshop Lloyd Industrials

Terug naar overzicht