Nieuwe webshop voor Techfabrique

Wat doe je als er een webshop is opgeleverd en achteraf blijkt dat deze erg traag laadt, nadat meer dan 50.000 producten aan de webshop zijn toegevoegd? Dan neem je dus contact op met Kracht Internet Marketing. Dat heeft Techfabrique.nl namelijk ook gedaan.

Nieuwe webshop voor Techfabrique

Techfabrique.nl werd opgescheept met een traag WordPress thema

Er zijn heel veel standaard WordPress Thema’s te koop die je kan aanschaffen en bovendien ‘eenvoudig’ kan bewerken in de gewenste huisstijl. Deze thema’s worden ook vaak gebruikt door webdesign bureau’s en voor veel geld doorverkocht. Op zich is hier niets mis mee, als dit maar eerlijk wordt gecommuniceerd. Maar besef wel dat het gebruik van een standaard thema nadelig kan zijn. Dit soort thema’s gebruiken vaak webbuilders, zoals Elementor, Visual composer of andere tools die de laadsnelheid drastisch kunnen verlagen, om de website aan te kunnen passen. In het geval van Techfabrique.nl had de website zelfs zoveel moeite met laden, dat de layout er heel anders uit kwam te zien.

Kracht Internet Marketing bouwt zelf WordPress thema’s

Wij maken WordPress webshops naar aanleiding van een concept dat vooraf wordt gepresenteerd. Na goedkeuring van het concept bouwen wij de website. Hierbij maken we geen gebruik van webbuilders, maar maken we templates die een vast stramien hebben. Bij het maken van een pagina, kan gekozen worden voor een bepaald stramien en kan de beheerder aan de slag gaan en tekst en beeldmateriaal aan de pagina toevoegen.

Techfabrique.nl website nagebouwd

In het geval van Techfabrique.nl kregen wij de opdracht om de opgeleverde webshop na te maken. De wens was dat alle elementen gebruikt konden worden, zoals ook de bedoeling was. Maar de vereiste was wel dat deze website een stuk sneller zou worden dan de reeds opgeleverde versie. Uiteindelijk is het ons gelukt om aan die wens te voldoen. De website is geheel naar wens van de klant opgeleverd en ze kunnen dan eindelijk beginnen met de verkoop van hun producten.

Zit je ook met een vergelijkbaar probleem?

Neem dan contact met ons op!

Bekijk hier het resultaat

Terug naar overzicht