Trotse sponsor B junioren JVC Dedemsvaart

21 februari 2019

Afgelopen zaterdag is Kracht Internet Marketing een verbintenis aangegaan voor de duur van 4 jaar met JVC Dedemsvaart. Kracht Internet Marketing is nu trotse sponsor van de complete lichting jeugd onder de 17 (Voorheen B-junioren).

Maar liefst 100 jeugdleden van JVC Dedemsvaart hebben nieuwe kleding gesponsord gekregen. Het is voor een bedrijf belangrijk om voor de regio iets te betekenen. Al jaren probeer ik verbindingen te leggen met mensen. Ik ben een netwerker in hart en nieren. Omdat voetbal een passie voor mij is, ik een aantal jaren bij JVC Dedemsvaart gevoetbald heb, training heb gegeven en mijn zoon bij JVC Dedemvaart speelt, heb ik besloten de jeugd te gaan sponsoren.

Er zijn foto’s gemaakt van 2 teams een dames en een jongens elftal. Beide hebben afgelopen zaterdag de eerste overwinningen behaald in hun nieuwe tenue. Er zullen velen volgen 😉

sponsor van JVC Dedemsvaart

sponsor van JVC Dedemsvaart

JVC Dedemsvaart MO17-1

sponsor van JVC Dedemsvaart

JVC Dedemsvaart JO17-2

Terug naar overzicht