Logische stap naar een nieuwe locatie

3 juni 2024

Onlangs hebben wij Mathijs Schooten verwelkomd als nieuwe senior webdeveloper. Met jarenlange ervaring in de branche brengt Mathijs een schat aan kennis en expertise mee die onmisbaar zal zijn voor de verdere groei en uitbreiding van ons bedrijf.

De komst van Mathijs komt op een cruciaal moment. De vraag naar professioneel ontworpen websites neemt toe en ons portfolio van succesvol voltooide projecten groeit gestaag. De ervaring die Mathijs meebrengt, is dus zeer welkom voor het team. Zijn expertise in het bouwen en optimaliseren van WordPress-websites helpt ons om onze dienstverlening naar een hoger niveau te tillen.

De toename van projecten heeft ook geleid tot een noodzakelijke uitbreiding van onze bedrijfsruimte. Vanaf 1 april tot 1 juni bevonden wij ons tijdelijk aan de Rollepaal 4, maar per 1 juni hebben wij onze intrek genomen in ons nieuwe, permanente kantoor aan de Einsteinstraat 1a in Dedemsvaart. De nieuwe locatie biedt meer ruimte en betere faciliteiten, wat essentieel is voor onze groeiende team en de uitbreiding van onze diensten.

Hoewel de inrichting van het nieuwe kantoor nog in volle gang is, zijn de mogelijkheden die de nieuwe ruimte biedt al duidelijk zichtbaar. We zijn enthousiast over de extra ruimte en de verbeterde faciliteiten die ons helpen effici├źnter te werken en onze klanten nog beter van dienst te zijn.

De verhuizing en de aanstelling van Mathijs Schooten zijn onderdeel van onze strategie om als toonaangevend bedrijf in de online marketing sector voorop te blijven lopen. Met een versterkt team en een verbeterde werkruimte kijken we uit naar wat de toekomst brengt. Ons doel blijft om hoogwaardige, op maat gemaakte websites te leveren die voldoen aan de unieke eisen van onze klanten, ondersteund door de technische expertise en het creatieve inzicht van ons getalenteerde team.

Terug naar overzicht