WordPress website Wecobot online

Wecobot heeft ervoor gekozen om een Wordpress website te laten maken door Kracht Internet Marketing. Het contact via de Netwerkvloer in Zwolle heeft ervoor gezorgd dat er een offerte gemaakt mocht worden voor een maatwerk Wordpress website.

Webdesign met Adobe XD

In een uitgebreide duidelijke briefing heeft Wecobot zijn wensen aangegeven. Dit heeft vervolgens geresulteerd in een uitgebreide online website presentatie, die naadloos aansluit bij die wensen. Ik gebruik¬†Adobe XD om een visueel website voorstel te maken. Ik vind het een geweldige effectieve tool om prototype websites te kunnen ontwikkelen. Bovendien is het concept online door middel van een hyperlink te delen met de klant. Het grote voordeel hiervan is dat diverse onderdelen klikbaar zijn, wat verwijzing naar concept vervolgpagina’s mogelijk maakt. Hierdoor wordt een werkende website gesitueerd.

WordPress website wecobot definitief online

Uiteindelijk is een week na goedkeuring van het website design, de techniek gerealiseerd. Meteen is Wecobot aan de slag gegaan om de website van content te voorzien. Ondanks dat het beheer systeem gebruiksvriendelijk is, is af en toe toch even de hulp ingeroepen van Kracht Internet Marketing. Uiteindelijk heb ik de website naar tevredenheid kunnen opleveren.

Wordpress website Wecobot online

Bekijk hier het resultaat

Terug naar overzicht