Website lindemediation.nl vernieuwd

De website voor Linde Mediation in Dedemsvaart is vernieuwd. De nieuwe website is toegankelijker en duidelijker gemaakt voor bezoekers.

Nieuwe WordPress website voor Linde Mediation

Wat de vorige website niet liet zien, laat deze nieuwe website juist wel zien en dat is een heldere dienstverlening. Wat je moet regelen als je uit elkaar gaat? Linde Mediation geeft hier antwoord op. Een gratis adviesgesprek is hier zo gemaakt.

Nieuwe WordPress website voor Linde Mediation

Het is een eenvoudige website geworden, waardoor de structuur van de website duidelijk is. Bovendien laadt – door technische optimalisatie – de website lekker snel. Hierdoor kunnen bezoekers sneller door de website navigeren. En dit verbetert ook nog eens de vindbaarheid in zoekmachines. Zo vangen we twee vliegen in één klap…

technische optimalisatie

Bezoekers door Google Ads

Wat een website natuurlijk nodig heeft, is bezoekers. Om meteen traffic te ontvangen is Google adverteren, dus Google Ads, een prima optie. Hiermee kunnen we targeten op  doelgroep, zoals demografie, interesses, geografie en technologie. Voor Linde Mediation zijn verschillende campagnes ingezet om het gedrag te kunnen achterhalen van hun potentiële klanten. Met als resultaat: het realiseren van meer advies gesprekken.

Naderhand krijgen we het zoekgedrag van de doelgroep inzichtelijk, die wij weer kunnen gebruiken om de website te verbeteren en te optimaliseren.

Stellen van doelen

Om goed te kunnen meten is het stellen van doelen van belang. We willen namelijk kunnen achterhalen waar bezoekers en aanvragen binnen komen. Er zijn hiervoor diverse doelen aangemaakt die gemeten worden in Google Analytics. Zo worden tekstlinks, zoals telefoon en e-mail links, maar ook aanvraag- en contactformulieren in Google analytics in gemeten.

doelen aanmaken in analytics

Bezoek de website

Terug naar overzicht