Thinktriple met het mooiste compliment

Ton Soons van ThinkTriple heb ik leren kennen als een enthousiaste motivator met een unieke denkwijze als het gaat om bedrijfsstrategieën. Ik was dan ook verheugd om voor hem een website te mogen maken en hem te verrassen met een prachtig mooi concept. Dat is zeker gelukt...

Van website design tot en met technische realisatie

Om voor Ton een website te ontwikkelen was een grote uitdaging. Hij is namelijk erg kritisch, met name als het om zijn eigen bedrijf gaat. Hier omtrent moet alles perfect zijn, maar we weten allemaal dat perfectie niet bestaat. Dan is het dus een bijzondere prestatie als perfectie benaderd wordt, toch?

wordpress website thinktriple

Voordat het eerste concept naar de klant gezonden werd, heb ik even een aantal seconden gewacht met de verzendknop in te drukken. “Is het goed genoeg of moet het beter?”, was de gedachte die door mijn hoofd spookte. “Op goed geluk, dan maar!”. Uiteindelijk heb ik gebeld en werd ik door Ton doorverwezen naar zijn vrouw, met de vermelding: “Ik verbind je door met Jannet, zij kan namelijk beter verwoorden wat we ervan vinden”. “WOW, WOW, WOW, wat een geweldig concept!”, was haar reactie. Tja, precies in de roos!

Na goedkeuring van het concept is dit vertaald in een duidelijke, overzichtelijke website die verfraaid is met informatieblokken die geleidelijk aan ingeladen worden al naar gelang er door de pagina’s gescrold wordt. Uiteindelijk is de website gevuld en staat inmiddels boordevol informatie waar iedere ondernemer van kan smullen. Met als kers op de taart een prachtig werkboek waar doorheen gebladerd kan worden.

Bekijk hier de website

En dan nog een bijzonder compliment

Je hebt veel mensen die een website kunnen bouwen. Je hebt ook mensen die een website kunnen bouwen en begrijpen wat jij als klant bedoelt. En als ik deze spoeling stap voor stap zou verdunnen kom je uiteindelijk zo ongeveer op het volgende uit:

Je hebt maar bijzonder weinig mensen die een website kunnen bouwen, die begrijpen wat jij als klant bedoelt, die vervolgens met je meedenken, over esthetische creativiteit beschikken, precies snappen hoe Google werkt, die snel kunnen leveren, excellente service leveren, snel en adequaat reageren op vragen, wensen en noem maar op.

Okay, loop je al een beetje warm? Maar als iemand je dan nog steeds in positieve zin weet te verrassen, dan krijg je waarschijnlijk meer dan je zelf vooraf had kunnen bedenken.
Zo’n websitebouwer (en veel meer) is Henk Haandrikman van Kracht Internet Marketing

Henk, deze is voor jou. A-huge-thnx-lot, mate!!!
Kracht Internet Marketing: beter vind je niet.

Klinkt als één grote commercial, weet ik. Maar ik verzeker je: this is the real thing!

Terug naar overzicht