Online Musicstore gelanceerd voor ToTheMaxx Music

2020 Was een jaar waarin we veel nieuwe klanten hebben mogen verwelkomen. ToTheMaxx Music was daar één van. Hiervoor is een complete nieuwe webshop ontwikkeld waarin diverse modules zijn toegevoegd, zoals de verwachte leveringsdatum, beoordelingen, gratis cadeau-artikelen toevoegen, extra winkelmand vermeldingen, quickview optie en nog veel meer.

Online Musicstore gelanceerd voor ToTheMaxx Music

WooCommerce webshop

ToTheMaxx Music heeft ervoor gekozen om de webshop te laten maken door Kracht Internet Marketing. Hierdoor hebben ze dan meteen ook de keuze gemaakt voor een WooCommerce webshop. Een groot voordeel van WooCommerce is dat er veel boekhoudprogramma’s geïntegreerd kunnen worden. ToTheMaxx Music gebruikt hiervoor Snelstart. Hierin staat het volledige assortiment muziekinstrumenten. Het assortiment wordt regelmatig bijgewerkt. Zo blijft hun voorraad inzichtelijk en worden er telkens nieuwe producten toegevoegd aan de website.

Google Ads

Een website heeft traffic nodig om producten te kunnen verkopen. We zijn daarom meteen begonnen met het inzetten van Google Ads zoekmachine- en shopping campagnes om de verkoop op gang te krijgen. Inmiddels worden de eerste producten online verkocht en we verwachten in 2021 hier een groot succes van te kunnen maken.

Bekijk hier de website

Terug naar overzicht