Google Ads Zorgpolis Campagne 2019

Ieder jaar worden wij weer geconfronteerd met de status van onze zorgverzekering. Past de zorgpolis nog wel in onze huidige situatie? Moet we overstappen? En hoe kan ik zorgverzekeraars met elkaar vergelijken?

Vrieling Adviesgroep heeft hiervoor Vitaal Vechtdal in het het leven geroepen. Zij informeren bewoners uit de regio op gebied van gezondheid. Zoals bijvoorbeeld overgewicht of stoppen met roken. Door een Vitaal Vechtdal Pas aan te schaffen geniet men van vele voordelen. Zo wordt de regio stukje bij beetje vitaler.

Vitaal Vechtdal Polis

Vitaal Vechtdal helpt bewoners uit de regio bij het kiezen van de juiste zorgpolis. Het is voor Vrieling Adviesgroep jaarlijks een uitdaging om de beste en interessantste premies van een aantal zorgverzekeraars aan te bieden. Deze worden doormiddel een polishulp op hun website www.vitaalvechtdalpolis.nl met elkaar vergeleken. Bovendien staat hun website boordevol met informatie en de voordelen die de Vitaal Vechtdal Polis met zich meebrengt.

Google Ads Zorgpolis Campagne

Kracht Internet Marketing is gevraagd om een Google Ads campagne voor 2019 te verzorgen. De campagne is verder nog onderverdeeld in mailings, Social media campagnes en kranten advertenties welke door de marketing afdeling van Vrieling Adviesgroep zijn gemakt en bedacht.

Google Ads Zorgpolis Campagne 2019

Terug naar overzicht