Energie besparen via de nieuwe Dynenergy website

Energie besparen? Dat kan via de nieuwe website van Dynenergy Services. Het uitgebreide pakket aan dienstverlening van Dynenergy Services is in een oogopslag duidelijk gemaakt op deze geheel vernieuwde Wordpress website. Of het nu gaat om het terugvorderen van energiebelasting, het inkopen van energie tegen interessante tarieven of het besparen op transportkosten. Dynenergy Services maakt het mogelijk.

Dynenergy

Eenvoudige WordPress Website

Het is voor bedrijven niet altijd even gemakkelijk om te achterhalen welke energiebesparende middelen er zijn. Om dit te verduidelijken is er nagedacht over een website die dit in één oogopslag helder in beeld brengt. Bovendien moet er snel en eenvoudig een aanvraag ingediend moeten kunnen worden. En het resultaat mag er zijn! Het is voor de klant en de bezoekers een eenvoudig te gebruiken en opvallende website geworden.

Structuur van de website

De eenvoud van de website zit hem in de opbouw van de website. Op de homepagina zijn de diensten verdeeld over 5 blokken die op PC en mobiele apparaten overzichtelijk worden weergegeven. Met één klik is de informatie te raadplegen en een aanvraag kan op de betreffende pagina worden ingediend. Doorgaans neemt men maar een paar seconden de tijd om de beslissing te nemen. Deze website sluit hier naadloos bij aan. Bovendien kan men eenvoudig navigeren van de ene dienstverlening naar de andere.

Bekijk hier de website

WordPress website laten maken

Overweegt u een nieuwe website te laten maken?

Neem hier contact op

Terug naar overzicht