Asbestcollectief Overijssel een duurzaam collectief

Ondernemers uit de gemeente Deventer en Raalte hebben de handen ineengeslagen om voor eigenaren van één of meerdere asbestdak(en) van 35 m2 tot 500 m2 een duurzame oplossing te bieden. Hiervoor hebben wij een nieuwe WordPress website ontwikkeld.

Nieuwe WordPress website voor asbestcollectief

Nieuwe WordPress website voor asbestcollectief Overijssel

Tegenwoordig worden er steeds meer asbestdaken verwijderd en vervangen voor nieuwe duurzame daken. Kijk maar eens om je heen en werp een blik over de landerijen en akkers. Je ziet dan regelmatig dat de daken van schuren bij agrarische bedrijven worden vervangen. Bovendien worden op deze nieuwe daken grote oppervlakken zonnepanelen gelegd. Dit is natuurlijk reuze interessant, want dit soort investeringen worden in 7 tot 8 jaar terugverdiend.

Nu zijn in Overijssel 11 bedrijven een collectief begonnen om eigenaren van deze asbestdaken te ontzorgen. Elk bedrijf heeft zo jun eigen expertise. Hiervoor is in Overijssel een folder verspreid en hebben wij de opdracht gekregen om de folder te verwerken naar een nieuwe WordPress website.

Vormgeving website

De website heeft een moderne vormgeving en is dus helemaal van deze tijd. De pagina’s zijn voorzien van grote afbeelding en worden afgewisseld met korte en bondige teksten. Er is bovendien rekening gehouden met voldoende contactmogelijkheden. De bezoeker hoeft dus niet ver te zoeken naar contactgegevens om een aanvraag te kunnen indienen.

Bekijk hier de website

WordPress website laten maken

Overweegt u een nieuwe website te laten maken?

Neem hier contact op

Terug naar overzicht