Ik sta op de beurs en ik nodig u uit!

14 september 2018

Op 4 oktober van 16.00-21.00 uur presenteer ik mijn bedrijf tijdens de ZP-beurs in de Evenementenhal Hardenberg. Ik nodig u daarvoor van harte uit hierbij aanwezig te zijn.

Tijdens deze ZP-beurs in de Evenementenhal Hardenberg, kunt u kennismaken met zelfstandig ondernemers uit de regio. Het is een initiatief van Vechtdal Professionals. Vechtdal Professionals is het zelfstandigen platform van Hardenberg e.o.

Tussen 16.00-21.00 uur kunt u in gesprek gaan met accountancy, financieel adviseurs, secretarieel ondersteuners, coaches, grafisch vormgevers, webdesigners, internet marketeers, tekstschrijvers, bouwbegeleiders, kunstenaars, fotografen en therapeuten.

Persoonlijke kennismaking met de zelfstandig ondernemers staat centraal op deze beurs. De officiële opening zal plaatsvinden om 16.30 uur door de voorzitter van Vechtdal Professionals, Nanny Schutte. Vervolgens zal de directeur van ZZP Nederland, Frank Alfrink, kort ingaan op het ondernemerschap en politieke actualiteiten op ondernemersgebied. Daarna kunt u zich ongestoord laten informeren over de verschillende diensten die de standhouders u te bieden hebben.

Ik hoop u te mogen verwelkomen op 4 oktober.

 

Meld u hier aan

Terug naar overzicht